Nyt

Læserne skal være opmærksomme på, at USA ikke længere er USA, og samfundsformen ændrer sig i et rasende tempo. Biden-regimet gør statens institutioner til politiske våben, både mod organisationer og enkeltpersoner. Forestil dig, hvad et politisk regime kan gøre med noget så prosaisk som en regnskabsrevision.

Der er en grund til, at Biden-regimet har annonceret 87.000 stillinger i Internal Revenue Service, med ret til at bære våben. Tucker siger fredag ​​aften, at Biden-regimet opbygger sin egen private hær. De amerikanske marinesoldater har 180.000 mand klar til at forsvare USA. Men Biden-regimet har 200.000 både højt og lavt placerede embedsfolk med ret til at bære våben. De skal bruges mod interne fjender.

NGO’er med formål, som Biden-regimet ikke kan lide, er allerede advaret om regnskabsinspektioner.

Alex Berenson arbejdede som journalist på New York Times, indtil det blev et uudholdeligt sted. Han blev som mange andre selvstændig på hjemmesiden substack.com. Andre som Glenn Greenwald er også flygtet derover.

ANNONSE

Berenson blev lukket ned af Twitter for at sige ting om covid, som Pfizer og Det Hvide Hus ikke kunne lide. Han fik medhold i en klage, og Twitter måtte give ham hans konto tilbage. Nu har han fundet ud af, hvem der fik ham lukket ned. Først var det en fyr i Det Hvide Hus, der arbejdede på sociale medier. Det Hvide Hus henvendte sig til Twitter for at sige, at man ikke kunne lide Berensons misinformation. Twitter ville dog ikke bandlyse ham. Men han havde flere skydeskiver på ryggen uden at vide det. Så reagerede bestyrelsesmedlem i Pfizer, Scott Gottlieb, og lagde pres på Twitter. Det virkede. Berenson var ude.

Biopharma og Big Tech samarbejder med Det Hvide Hus om at bringe journalister til tavshed? Er det dette land, der kæmper for Ukraines frihed?

Men det stopper ikke der. Også det norske finanstilsyn er politiseret. De går efter Elon Musk for hans forsøg på at købe Twitter. De sorte magtblokke ønsker ikke, at Twitter skal blive en arena for ytringsfrihed.

Men det stopper heller ikke der. Nu viser det sig, at de samme embedsfolk, der regulerer økonomi, medier og miljøbeskyttelse, køber aktier i de virksomheder, de selv fastsætter reglerne for.

De følger Nancy Pelosi’s eksempel. Hendes mand Paul køber aktier i batteriproducenter eller chipproducenter, da Nancy siger, at der er nogle store bevillinger i vente, som vil få aktiekursen til at stige.

På spørgsmålet om dette er i orden, svarede Pelosi, at “så har vi et frit marked”. Hvilket betyder: “Alle, der kan rage til sig.” Kongressen og Wall Street bager kagen, og det er bare et spørgsmål om, hvem der får del i den.

https://www.foxbusiness.com/business-leaders/twitter-says-elon-musk-target-federal-investigation

ANNONSE