Hovederne på bloggen

“Vi er med andre ord ankommet til tiden, hvor de kroniske danske børn er nået til tops i politik. For et par år siden mødte jeg en minister på en københavnsk café, hvor han fortalte mig, at dette sted især var godt, når man havde tømmermænd efter weekendens bytur. Jeg gik derfra lettere paf og tænkte – manden er minister og taler som en folkeskolelev.”

Vi lever i et land, hvor det er muligt at leve som et barn langt ind i voksenalderen, skriver Sørine Gotfredsen med afsæt i Inger Støjbergs kage-stunt, der i Gotfredsens optik er udtryk for lige netop det: Politik er noget, vi leger – og i det hele taget indvarsler de politikere, der er født i 1960´erne og -70´erne en tid, hvor der bliver langt mellem de voksne i en politisk andedam af aldrende ællinger.

Det kommer sig af, at vi er opdraget til at være individuelt følelsesstyrede i et rum uden anden etisk myndighed end ens eget impulsive kompas solidt plantet i egen navle. Læs Sørine Gotfedsens indlæg her:

ANNONSE

 

 

http://gotfredsen.blogs.berlingske.dk/2017/03/19/de-kroniske-boern-i-politik/

ANNONSE

Ét svar til “De kroniske børn i politik”

  1. Margrethe siger:

    Opførte Jens Otto Krag og hans samtidige ministre og politikere sig mere voksne, med deres evige branderter og bollen uden om den ægteskabelige lykke? Den største forskel er vist, at havde du levet dengang havde du intet fået at vide om livet bag facaden hos disse “børnevoksne”