Nyt

Det undrer mig lidt, at MSM har overset historien. Den århusiansk DF-kandidat Nana Harring skrev tidligere på ugen denne her opdatering, om en oplevelse hun har haft med AEH’ere under valgkampen.

“I sidste uge skulle jeg ud og tage nogle plakater ned i Viby, der var ophængt forkert.

Her møder jeg en gruppe unge mænd af anden etnisk herkomst, der spottede mig i min DF-jakke, og startede deres tilråb. I starten ignorerede jeg det blot. Herefter dækkede de deres ansigter til, fulgte efter mig og var enormt verbalt og fysisk truende. Faktisk så meget, at jeg endte med at gå uden mine plakater.

I min bil ringede jeg først til en partikollega, og jeg var mildest talt rystet over situationen. Sammen blev vi enige om, at det var bedst jeg ringede til politiet, så vi kunne få vores plakater ned og undgå chikanen.

Politiet håndterede situationen til UG, men fik desværre ikke talt med de unge mænd, der forsvandt idét de kunne se politibilen trille op af vejen. …”

ANNONSE