Nyt

En af gerningsmændene skjuler sit ansigt for ikke at blive genkendt.

Natalie Stern blev angrebet af fire unge mænd i metroen i Stockholm fredag ​​aften. Uden nogen grund overhovedet, bortset fra at de ikke tolererede afvisning. Situationen er velkendt. Men i Sverige er det kommet et skridt videre end i København: Mishandlingen finder sted for omkring halvtreds menneskers øjne, og ingen tør indgribe.

Dette bør være et varsel til politikere, fordi det betyder, at borgernes evne til at reagere er lammet. De tør ikke. Så vil der ske meget værre ting.

I mellemtiden taler medierne og politikerne om tillidssamfundet, som en af ​​vores vigtigste ressourcer.

Natalie Stern beder om, at hendes historie deles af så mange mennesker som muligt, så gerningsmændene kan blive fanget.

Kvinder bør bemærke, hvordan disse mænd behandler dem. Det er ikke fordi de har drukket alkohol, at de bliver voldelige. Det er fordi blonde svenske piger er bytter, de tager bare det som er deres ret. Hvis de afvises, tæsker de løs.

Borte er de dage, hvor blonde piger kunne tage metroen alene i en europæisk by om aftenen.

4 fyre på en pige, sparket og slået i ansigtet hoved, ryg, mave. (Kan du der læser dette, dele indlægget større chance for at han bliver taget) værst der er sket i mit liv
Jeg blev netop sprunget på af 4 udenlandske fyre i metroen. De kommer og sidder tæt på mig og begynder at klamre sig til mig og lugter alkohol, jeg beder dem om at lade mig være i fred, og en fyr kalder mig lidt luder og rammer mig mindst 5 gange i ansigtet, hans tre venner griner og jeg tager min telefon til ring 112. De tager min telefon og sparker mig ned på platformen, og de begynder at sparke mig i hovedet, jeg var forsvarsløs, selvom jeg forsøgte at beskytte mig selv.
50 mennesker så på, og jeg blev slået og sparket 20 gange, før politiet ankom.

Jeg havde tid til at tage disse billeder, før de løb væk, og min telefon er smadret i stykker. 2 sidder fast, men ikke han på billedet, der ramte mest. Ambulansen sagde hjernerystelse, og jeg kan ikke høre i mit højre øre, fordi jeg fik et spark der og mine ribben. Jeg er knækket, men tak fordi du kom og sagde, at du vidner i retssalen osv. Ud af alle 50.
Jeg vil bare dø

4 killar på en tjej, sparkad och slagen i ansiktet huvudet, ryggen, magen. ( Kan ni snälla som läser detta, dela inlägget större chans då att han blir tagen) värsta som har hänt i mitt liv
Jag blev precis påhoppad av 4 utländska killar i t-banan. De kommer och sätter sig nära mig och börjar klänga på mig och luktar alkohol , jag ber de lämna mig ifred och ena killen kallar mig för lilla hora och slår till mig minst 5 gånger i ansikte, hans tre vänner skrattar och jag tar min telefon att ringa 112. De tar de min telefon och sparkar ner mig på plattformen och de börjar sparka mig i huvudet, jag var försvarslös även om jag försökte skydda mig.
50 människor tittar på och jag blev slagen och sparkad på 20 gånger innan polisen kom.

jag hann ta dessa bilder innan de sprang iväg och min telefon är krossad i 20 bitar. 2 åkte fast men inte han på bilden som slog mest. Ambulansen sa hjärnskakning och jag kan inte höra på höger öra för att jag fick en spark där och mina revben. Jag är knäckt men tack du som kom och sa att du vittnar i rättssal etc utav alla 50.
Jag vill bara dö

 

ANNONSE