Nyt

Den tidligere professionelle MMA-kæmper Mikkel Kjer Parlo var gæst i seneste udgave af Fitness M/K, hvor han blandt andet talte om sin ungdom i Vangede, og motivationen for at dyrke MMA. Lignende fortællinger er hørt i tidligere portrætudsendelser. Det konkrete afsnit kan høres på Podimo – Alene i buret.

Anders Nedergaard, Fitness M/K : Hvad for en klub trænede du i?

Mikkel Kjer Parlo, tidl. MMA-kæmper: Jeg startede med at komme på Topfight på Birkedommervej på Nørrebro, der gik jeg til kickboksning med min ven Charles, det var faktisk fordi, at der var nogle indvandrere der ville give mig bank. Fordi jeg havde en veninde, der gik i skole, og hun var kærester med en indvandrer som kom inde fra Østerbro, så de var rimelige sure på mig, over at jeg var ven med hende. Så når der var fest, så var der lige syv mand der tog fat i mig, og så blev jeg lige spyttet i hovedet og fik nogle flade, og sådan noget. Og så var jeg sådan lidt – Nåh, der var ikke rigtigt sket så meget, men jeg kunne godt mærke, at der begynder at være optræk til nogle ting her. Det var ikke blevet så slemt endnu. Og så sagde min ven Charles, om vi skulle gå til kickboksning, så tænkte jeg, ja fint, lad os gøre det.

ANNONSE