Nyt

Enhedslisten under kommunalvalgkampen 2017; Foto: Facebook

Demografi er skæbne, men selvom nedenstående i høj grad er en konsekvens af masseindvandringen, så er der også et ‘land vs by’-aspekt. Det gør det endnu mere skræmmende, for hvis yngre generationer af højtuddannede danskere knuselsker befolkningsudskiftningen, så er der virkelig ingen vej tilbage. Politikere fra den bløde regeringensbærende midte er generelt langt mere ‘liberale’ (læs: Pro-indvandring/indvandring) end egne vælgere, men intet indikerer alligevel et forestående stemmeskred mod højre. Ja, faktisk har strammepartierne tabt terræn de senere år, på trods af udviklingen. Er du ikke bekymret, så har ganske enkelt ikke forstået alvoren.

En historie fra Altinget – Ny måling: Enhedslisten overhaler Socialdemokratiet i København

“I målingen svarer 22,4 procent af i alt 1024 adspurgte, at de vil stemme på Enhedslisten, hvis der var valg i morgen. Omvendt står Socialdemokratiet til at få 20,6 procent af de københavnske stemmer ved årets kommunalvalg.

Enhedslisten overhaler altså i den nye måling Socialdemokratiet som det største parti i København.

Dermed kan kommunalvalget til november gøre en ende på en over 100 år lang periode, hvor socialdemokraterne både har haft titlen som hovedstadens største parti, og nøglerne til overborgmester-kontoret.”

ANNONSE