Nyt

Få dage efter folketingsvalget laver den albanske statsborger Ilir Zimberi et Facebookopslag, hvor han skriver ‘hold lige din kæft’ til Dansk Folkepartis Søren Espersen.

Muslimske Ilir Zimberi har ikke dansk pas. Alligevel sidder han og håner Dansk Folkepartis politikere, der blandt andet vil bekæmpe den voldsomme indvandrerkriminalitet.

Det er skæbnens ironi, at Ilir Zimberi har oplevet tre voldsomme drab i indvandrermiljøet og sin omgangskreds de seneste år.

Fredag i sidste uge blev Ilir Zimberis 18-årige fætter dræbt med et skud i hovedet. Alt peger foreløbig på, at der er tale om et indvandreropgør.

To drenge, på 14 og 16 år, er sigtet for drabet på Kodran Zimberi.

Den drabssigtede 16-årige er indvandrer og havde relationer til Kodran Zimberi.

“Min fætter og jeg var meget tætte, og han har før fortalt mig, hvis han har haft problemer i livet … Men jeg har aldrig fået sådan noget at vide, der kunne føre til det her,” fortæller Ilir Zimberi.

Det er ikke første gang, at Ilir Zimberi må tage afsked med en muslim, der dør i et gruopvækkende indvandreropgør.

I efteråret 2019 sender Ilir Zimberi varme hilsner til sin ‘kære bror’, der dør under et masseslagsmål i København. 15 indvandrere deltager i opgøret, der ender med et dødeligt knivstik.

“Vi vil bede alle der kendte Abdi Rahman om at tilgive ham og at lave dua for ham,” skriver Ilir Zimberi om drabsofferet.

Muslimske Ilir Zimberi er endnu mere følelsesladet, da endnu en ‘kær bror’ likvideres. Det drejer sig om hans nære ven, den tidligere bandeleder Nedim Yasar, der bliver skuddræbt i Københavns Nordvestkvarter. Nedim Yasar havde rødder i Tyrkiet.

ANNONSE

“Min kære bror Nedim Yasar … tusind tak for at have været og stadig er min bror og ven … Allah yerhamo min elskede bror. Vi ses i jannah (islamisk paradis, red.),” skriver Illir Zimberi til vennen med den overfyldte straffeattest.

På under to år har Ilir Zimberi taget afsked med mindst tre muslimer, der er døde i voldsomme opgør, hvor indvandrere og islamisk dominanskultur er en faktor.

Det er denne kriminalitet i parallelsamfundene, som Dansk Folkeparti har kæmpet imod siden 1990’erne.

Lige nu kæmper Illir Zimberi personligt for et dansk pas og statsborgerskab:

“Vi ses i Udlændingestyrelsen,” skriver Ilir Zimberi i juli.

Det er jo nærmest ubærligt at se en indvandrer sætte Dansk Folkepartis daværende næstformand på plads. Specielt når selvsamme migrant har oplevet så mange morderiske opgør i sin omgangskreds.

Ilir Zimberi er i øvrigt handicappet og sidder i kørestol. Den albanske statsborger forspilder ikke en chance for at kritisere kommunen, hvis de ikke reparerer hans kørestol på skatteydernes regning.

“Det har taget kommunen 4-5 dage at fikse min kørestol,” lyder klagen over det danske velfærdssamfund.

Danskerne er dybt til grin, og de betaler på alle måder for de indvandrerproblemer, som politikerne har påtvunget dem.

Måske skulle Søren Espersen tage til genmæle?

Se også
Tyrkisk migrant ansat i dansk grænsepoliti: Anklaget for at stjæle

ANNONSE