Nyt

I denne uge kan de primært muslimske indvandrere i en københavnsk ghettobebyggelse springe køen over, når der uddeles Covid-19-vacciner.

 Det drejer sig om ghettoen Tingbjerg, der ligger i udkanten af Københavns Kommune, hvor en stor del af beboerne stammer fra muslimske lande. Ghettoen er berygtet for sine indvandrerbander, skyderier, vold, hærværk og store udbetalinger af sociale ydelser.
Nu viser det sig, at en stor andel af ghettobeboerne i Tingbjerg har undladt at bestille tid til en vaccinering under det igangværende vaccineprogram.
Derfor har de danske politikere og sundhedsmyndigheder tilbudt, at de overvejende muslimske beboere i denne uge kan modtage en coronavaccine og springe den lange kø over.
Danskerne skal, modsat ghettobeboerne, tilmelde sig vaccineprogrammet på hjemmesiden ‘vacciner.dk’, hvor der typisk er flere ugers ventetid.
Muslimer i Tingbjerg slipper for ventetid og kø, og de kan mandag, tirsdag, torsdag og fredag i denne uge møde op i et kommunalt center og få en coronavaccine.
En af sundhedspersonerne, der skal vaccinere de vrangvillige ghettobeboere, er Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm, der tidligere har beklædt en fremtrædende post i et kommunistisk parti.
Hvorfor skal muslimske ghettobeboere, der har kulturberiget befolkningen med kriminalitet, have særbehandling?

Se også
DM i krænkelser?

ANNONSE