Nyt

I denne uge blev Kevin Ibraimovski dræbt i en kugleregn, da en indvandrer likviderede ham i en københavnsk frisørsalon.

Lovprisningerne er regnet ned over det 20-årige skudoffer, der har roma-baggrund:

“Han var en god mand,” lyder det fra en ven af den selvlærte frisør.

Når muslimer bliver likvideret ved højlys dag, er det klogt at kigge dybere i sagen. Noget tyder på, at skudofferet Kevin Ibraimovski havde nære kontakter til en ledende figur i indvandrerbanden Loyal To Familia.

Ejeren af frisørsalonen, hvor skuddene falder tirsdag eftermiddag, er ifølge CVR-registreret Sedat Güler. Ekstra Bladet skriver, at ejeren af frisørsalonen tidligere har haft drab tæt inde på livet.

Tyrkiske Sedat Güler har, ifølge Ekstra Bladet, tidligere været en del af ledelsen i indvandrerbanden Loyal To Familias afdeling i den lokale ghetto.

Der er tale om det betændte boligområde Tingbjerg, der ligger få hundrede meter fra tirsdagens gerningssted ‘Salon Ørn’.

LTF-lederen Sedat Güler mistede for år tilbage sin lillebror i et voldsomt skudopgør. Politiet formoder, at gerningsmændene var indvandrere fra en konkurrerende bande.

På daværende tidspunkt var København centrum for en af nyere tids blodigste konflikter mellem indvandrerbanderne Brothas og Loyal To Familia.

20-årige Sahin Gümüs dør natten til 3. november 2017, da bandemedlemmer jagter ham og affyrer flere skud. Et enkelt projektil rammer tyrkeren, der var i familie med hele to medlemmer af Loyal To Familia.

Den ene er angiveligt frisørejeren Sedat Güler, der var arbejdsgiver for tirsdagens muslimske skudoffer Kevin Ibraimovski.

LTF-lederen opretter frisørsalonen i det danske virksomhedsregister i begyndelsen af 2019. Virksomheden har tidligere fungeret som et bilplejefirma i Nordsjælland, der havde speciale i muskelbiler. Potente køretøjer, der ofte benyttes i de kriminelle indvandrermiljøer.

ANNONSE

Kort tid før har Kevin Ibraimovski offentliggjort, at han vil være selvstændig erhvervsdrivende og vil åbne ‘Salon Ørn’ i bydelen Brønshøj.

Det viser sig at være løgn. Den reelle ejer af Frisør Ørn er et kendt ansigt fra ledelsen i LTF-banden, der har adskillige drab og skudopgør på samvittigheden.

Muslimske Kevin Ibraimovski boede med sin roma-familie i indvandrerkommunen Ishøj, der ligger syd for København.

Her kan faren slet ikke forstå, at hans søn bliver involveret i et skuddrama.

“Kevin var en fredelig dreng. En glad dreng, som var glad for sit arbejde. Han kunne ikke gøre en tissemyre fortræd,” fortæller faderen Ibraim Ibraimovski.

Som altid er der kun lovprisninger, når muslimske drabsofre bliver beskrevet:

“Han (Kevin Ibraimovski, red.) var ikke den type, der var involveret i sådan noget med bandemedlemmer. Tværtimod. Han var bare en helt almindelig dreng,“ siger faderen.

Alt tyder på, at den muslimske roma-klan pynter på virkeligheden.

Den selvlærte frisør, Kevin Ibraimovski, ligner en slags stråmand i en frisørsalon, der er ejet af et tidligere ledende bandemedlem.

I offentligheden skulle Kevin Ibraimovski øjensynligt fremstå som ejeren og den drivende kraft bag Salon Ørn. Alt imens en bandekriminel tyrker trak i trådene.

“Jeg vil gerne have en forklaring…det er jo ikke normalt, at man bare kommer ind i en butik og skyder på en med fem skud,” siger faderen Ibraim Ibraimovski.

Desværre er skudopgør mellem utilpassede indvandrere blevet ‘normalt’ i det danske samfund.

Se også DF-medie: Ansatte i Udlændingestyrelsen yder juridisk rådgivning til ‘Refugees Welcome Denmark’

ANNONSE

Mest læst