Nyt

Voldtægter, drab og indbrud i almindelige danskeres hjem bliver ikke opklaret, fordi politiet mangler tid og mandskab.

I denne uge har TV 2 og andre medier stillet spørgsmålet, hvor er politiet, når danskerne har brug for dem?

Her er et muligt svar på spørgsmålet. To politibetjente er til stor islamisk eid-fest i indvandrerghettoen Ringparken i Slagelse. Her hygger betjentene med dåsecola og mellemøstlig halalmad.

Ghettoen Ringparken er kendt for sin omfattende indvandrerkriminalitet med livsfarlige bander og afbrændte biler. Politi og brandvæsen bliver lejlighedsvist angrebet med fyrværkeri, hvis de viser sig i det betændte boligområde.

Men der er ingen problemer i juni, da politiet kommer forbi og hygger på ægte islamisk vis. Så længe politiet respekterer muslimske traditioner og festligholder koranens ord, så bliver politiet ikke angrebet med fyrværkeri.

Tre ud af fire indvandrerkvinder i Ringparken er arbejdsløse og forsørges af skatteyderne. Så der var rigeligt med ledige kvindehænder i Ringparken til at opvarte de festende politibetjente og muslimske mænd.

ANNONSE

Hvorfor opklarer politiet ikke indbrud og voldtægter i stedet for at deltage i muslimske fester?

ANNONSE