Dag: 25. maj 2021

Der er noget surrealistisk over tidens wokeisme. På den ene side hylder man LGBT-bevægelsens overdrev, alt imens man uforbeholden vælger arabernes side i Israel-Palæstina-konflikten.

Les Mer...

Det kostede ’80 timers samfundstjeneste’, at dræbe 23-årige Katrine – 28-årig idømt samfundstjeneste for trafikdrab i fodgængerfelt.

Les Mer...

En synligt beruset dansk mand råber ophidset efter parret (med børnene i baggrunden), og i stedet for at forlade stedet, vælger de at optrappe situationen. Det ender med at politiet kommer med udrykning (!), omend intet ulovligt har fundet sted. Seancen er videofilmet.

Les Mer...

Når man tænker over at Trump fik ti millioner fler stemmer i 2020 end i 2016 bliver danske mediers udskamning endnu mer uforståelig. Hvor er den journalistiske nysgerrighed? Den fremstilling af verden de giver læserne er manikeisk: Sort-hvid. Det handler om djævleuddrivelse, ikke oplysning.

Les Mer...

Den tredje versjonen av Die Toteninsel ble malt i 1883 etter bestilling av kunsthandler og gallerist Fritz Gurlitt (1854-1893), som også (1890) ga Max Klinger (1857-1920) i oppdrag å lage et grafisk trykk, som ble utført i etsning og akvatint. Det later til at titelen Die Toteninsel først ble brukt av Gurlitt, men senere ble […]

Les Mer...

-Jeg så, at der gik tre unge mennesker på nabobåden, en X-362. I alt var der syv-otte unge. Inden jeg nåede at få tøj på, havde de løsnet fortøjningerne til seks både længere inde af broen, der nu lå uden for-fortøjninger.

Les Mer...

Med sit nye initiativ «The Gender Diversity Pledge» vil Dansk Industri få medlemsvirksomhederne til at forpligte sig til at arbejde for en 40 procent andel af kvinder i forretningslivet. Dårlig idé, mener kritiker.

Les Mer...

En venstreorienteret undersøgelse fra Institut for menneskerettigheder (IMR) viser, at muslimer er ofre for hadtale på sociale medier. Men måske har de røde analytikere glemt at undersøge den ‘muslimske tone’ i debatten?

Les Mer...

Det er sørgeligt at måtte sige det, men ingen kan længere have ringeste tillid til Mette Frederiksen og hendes regering. Ikke efter at hun er vendt på en tallerken og nu mener det stik modsatte af, hvad hun lovede befolkningen for blot få uger siden, nemlig at terroristkvinderne fra Islamisk Stat under ingen omstændigheder skulle have lov at komme til Danmark.

Les Mer...