Nyt

Jeg har tidligere blogget om de to trafikdrab i Åby Ringvej/Edwin Rahrsvej-krydset i Århus Vest. Det kostede en 32-årige indvandrer ‘én måneds ubetinget fængsel’, at køre over for rødt og dræbe 21-årige Ida Philbert Vangsø Ottzen. Nu er der faldet dom i den anden sag, kan man læse på TV2.dk. Det kostede ’80 timers samfundstjeneste’, at dræbe 23-årige Katrine – 28-årig idømt samfundstjeneste for trafikdrab i fodgængerfelt.

“Om eftermiddagen den 6. oktober forlod den 23-årige teologistuderende Katrine Lilleøre Holm sit hjem i Aarhus for at løbe en tur. Kort tid efter blev hun påkørt og dræbt af en 28-årig bilist i det lysregulerede kryds mellem Åby Ringvej og Edwin Rahrsvej 200 meter fra hjemmet.

Tirsdag er bilisten ved Retten i Aarhus blevet idømt 60 dages fængsel. De skal dog ikke afsones, hvis han udfører 80 timers samfundstjeneste. Desuden fik han en betinget frakendelse af kørekortet i tre år.

Den 28-årige var tiltalt for med 90 kilometer i timen at køre over for rødt på et sted, hvor hastighedsgrænsen var 70 kilometer i timen.”

Apropos.

“Den 49-årige blogger er sigtet efter straffelovens 264 d, der handler om uberettiget videregivelse af billeder. Som udgangspunkt er strafferammen op til et halvt års fængsel, men i Kim Møllers tilfælde går tiltalen på stk. 2, der handler om særligt skærpende omstændigheder. Her er strafferammen op til tre års fængsel. (Berlingske, 31. marts 2021)

ANNONSE