Nyt

CNN havde ikke noget valg. Det var nødt til at sparke den pakistanske freelancejournalist Adeel Raja ud efter at han søndag tweetede at det verden behøver nu er en ny Hitler. Det var ikke en fejl. Raja har sagt det samme flere gange, men ingen har reageret. Han sagde det så tidlig som i 2014, et år efter at han begyndte at jobbe for CNN.

Hvor var CNN og hvor har Twitter været som udelukker konservative for ingenting?

Raja arbejder i Pakistan, hvor beundring for Hitler ikke er usædvanlig. Men hvad med CNN og Twitter? Det er dem, der kommer i søgelyset.

En foreslog ironisk at Raja kan få job på APs Gaza-kontor. Historierne handler mere og mere om mediernes løgnagtighed og upålidelighed.


Som i VM i fodbold i 2014, da Tyskland kom til finalen. Den eneste grund til at støtte Tyskland er at Hitler var tysk og gjorde et godt stykke arbejde med jøderne, skrev Raja.

“Den eneste grund til, at jeg støtter Tyskland i finalen – Hitler var tysk, og han gjorde et godt arbejde med disse jøder!” skrev Raja under FIFA verdensmesterskabet i 2014. Raja havde sidst en CNN-klumme den 16. september 2020. Han angiver stadig tilknytning til CNN på LinkedIn.

ANNONSE

“Heil Hitler!” skrev han den følgende dag. Twitter-brugere delte skærmbilleder af beskederne.

Denne fyr har 54 artikler på sin klumme på CNN. De burde hellere fyre den, der udfører deres baggrundskontrol.

Raja har 54 indlæg på CNN. De, der foretager bakgrundskontrollen på CNN gør enten et elendigt job, eller de er ligeglade.

Raja har været freelancer for CNN siden august 2013. CNN’s talsmand Matt Dornic sagde han aldrig havde hørt om Raja da han blev bedt om en kommentar. Jake Tapper kalder Raja en af CNN´s bedste bidragsydere.

 

 

CNN’s Adeel Raja tries deleting tweet calling for a ‘new Hitler’ BUUUT we got it; Updated: Raja’s been tweeting about Hitler a long time

 

Outrage after social media users discover series of Hitler-praising tweets from CNN freelancer

Tweetet viste sig at være en af mange, hvor Raja roste Hitler

ANNONSE

Mest læst