Nyt

Kærligheden til arabere er ligefrem proportional med den fysiske afstand til samme, og det undrer ikke at Socialdemokraterne på Ærø vil have flere ind og færre ud. Det har ingen personlige konsekvenser for dem, og det giver en god følelse i maven, når emnet diskuteres over kaffen. Lokalformanden bor på en brostensbelagt gade i en hyggelig købstad med stokroser opad facaden, lutter danske naboer: Anne, Birthe, Hans, Margaret og Aase.

Fra Fyens Amts Avis – Ærøske socialdemokrater til partitoppen: Behandlingen af syriske flygtninge er utålelig.

“De lokale ærøske socialdemokrater er ikke tilfredse med moderpartiets håndtering af syriske flygtninge og de danskere, der sidder i syriske fangelejre.

Derfor besluttede man på generalforsamlingen torsdag at sende to ‘indtrængende’ opfordringer direkte partitoppen på Christiansborg. Det fremgår af en pressemeddelse fra Socialdemokratiet på Ærø.

For det første opfordrer man til at hjemtage danske børn og mødre i syriske fangelejre snarest muligt, og for det andet opfordrer man til at forlænge de midlertidige opholdstilladelser for syriske flygtninge i Danmark, indtil Syrien igen er en internationalt anerkendt retsstat.”

ANNONSE