Kommentar

Collage: 53-årige Hussein Abdo Abbas – 27-årige Huda Ahmad Al-Ali og 9-årige Azad

Free Speech Blog kom først, og siden har flere medier fået bekræftet historien. BT går tæt på, og har sågar et foto af ligene, direkte fra kurdisk Syrien. De danske medier bringer adskillige detaljer om forløbet, men problematiserer ikke det overordnede aspekt – at parret, der kom til Danmark som flygtninge, var på ferie i det land de flygtede fra. At de var islamisk gift, og manden ønskede at få familiesammenført endnu en kone fra Syrien. En trist historie, som Danmark på ingen måde skulle have været en del af.

Her lidt fra en citathistorie fra Kristeligt Dagblad, citeret fra Tidende.dk – Herboende syrisk flygtning frygtes dræbt ved stening.

“Et ønske om skilsmisse og et liv som selvstændig frisør i Danmark har kostet den unge kurdiske kvinde Huda og hendes 9-årige søn livet i Syrien, hvor de begge for få dage siden er blevet stenet til døde af faren til hendes søn, som fastholdt hende i et islamisk ægteskab. …

Ifølge Kefa Abu Ras flygtede Huda til Danmark fra Syrien for fem år siden. Hun ankom gravid med sine tvillinger i maven og sin femårige søn i hånden. Familien havde følgeskab af en 25 år ældre mand, som Huda introducerede som sin svoger. Selv præsenterede hun sig som enke og fortalte de danske myndigheder, at hendes mand var faldet i den syriske borgerkrig. Til Kristeligt Dagblad kalder Kefa Abu Ras dette for ‘den officielle historie’. I virkeligheden var ’svogeren’ Hudas ægtemand og børnenes far, men løgnen blev orkestreret, fordi manden angiveligt ønskede at blive familiesammenført med en anden kone, han havde efterladt i Syrien.”

“Den syriske morder spiller et fordækt islamisk dobbeltspil, for det viser sig, at han både har den syriske kone – nu afdøde Huda Ahmad Al-Ali – i Danmark samt en kone, der er blevet tilbage i Syrien. Oplysningerne kommer fra organisationen VDC, der er et netværk af aktivister, der dokumenterer overgreb og ulovligheder i Syrien.” (Frihedens Stemme, 26. februar 2020)

Huda Ahmad Al-Ali og 9-årige Azad; Foto: Syrienblog

“Bemærk at drengen tilsyneladende har tisset i bukserne under det vanvittige drab af sin far…”(Syrienblog)

ANNONSE