Kopierede/fra hoften

‘Jeg hører hver dag, at vi er racister, fordi vi forsøger at hjælpe ukrainerne’, svarer socialdemokraten Rasmus Stoklund på kritikken fra Mohammad Ziad fra Syrisk Forening. Stoklunds oprids forklarer fint, hvorfor danskerne har fået nok af islamiske indvandrere. Dagen forinden bragte samme medie en offerhistorie om Eren Temur, en kurdisk/tyrkisk kommunist, der er aktiv i Racismefri By Odense. Sidste år præsenterede han Mohammad Ziad som taler til et arrangement mod den dansk udlændingepolitik, og man må spørge sig selv, hvorfor TV2 Fyn to dage i træk bringer klynkehistorier fra tilvandrede aktivister.

Fra TV2 Fyn – Syrisk flygtning om ny særlov: – Mørke mennesker bliver B-flygtninge.

“Da Mohammad Ziad for otte år siden flygtede fra Syrien til Danmark, måtte han søge asyl efter gældende regler. Der blev ikke lavet en særlov som den, Folketinget onsdag vedtog for ukrainske flygtninge.

– Ukrainerne fortjener al den hjælp, de får, men der skal være lighed. Særloven er at forskelsbehandle mellem ukrainske flygtninge og syriske for eksempel. Det er ikke i orden, siger Mohammad Ziad, der er talsmand for Syrisk Forening i Danmark. …

– Man opdeler i A-flygtninge og B-flygtninge, hvor B-gruppen er dem fra Mellemøsten og Afrika. Det er de mørke mennesker, der ‘ikke ligner os’, siger Mohammad Ziad.

(Mohammad Ziad reklamerer for egenproduceret video mod Danmark, Facebook, 21. oktober 2021)

“… den her besked er et billede på, at der er en racistisk diskurs i politik, som folk så hopper med på. Der er blevet skabt et narrativ omkring muslimer, at de er uciviliseret og ikke integreret, siger Eren Temur.” (TV2 Fyn, 20. marts 2022)

ANNONSE