Nyt

En ny rekrutteringsvideo for CIA viser en kvinde som er latino og derudover transseksuel og “intersektionel” og “millenial”. Det flyder over med politisk korrekte betegnelser, og reaktionerne er stærke. Amerikanerne vil ikke have, at efterretningsorganisationerne skal blive kravlegård for woke-kultur. De skal passe på landet, ikke drive kønspolitik.

“Jeg er mig selv, som den jeg er. Det undskylder jeg ikke for. Jeg ønsker, at du skal være dig selv, uanset hvem du er. Uanset om du arbejder for #CIA eller andre steder i verden.

”Indtag dit rum. Mija, du er det værd. “- CIA (@CIA) April 28, 2021

 

Dette er en officiel video dvs. den er et autoriseret statement fra ledelsen om hvad CIA står for. Flydende kønspolitik er ved at gennemtrænge de institutioner, som skal forsvare USA. Hvis forsvar og efterretningstjenester bliver mere optaget af identitetspolitik end fokuseret på trusler, hvordan vil det så påvirke forsvarsevnen?

ANNONSE

Dette er noget helt andet end at give plads til kvinder. Dette minder mere om en religiøs vækkelse:

Officeren fortæller seerne, at mens hun tidligere led af “‘selvbedragersyndrom,” har hun nu omfavnet sit “ægte jeg”, fordi hun nægter at internalisere “forfejlede patriarkalske ideer om, hvad en kvinde kan eller skal være.”

”Selvbedragersyndrom” vil sige at hun troede hun var noget hun ikke var. Nu er hun blevet “vækket” til hvem hun virkelig er. Dette er klassisk religiøs sekt-retorik. Woke-kulturen har klare fællestræk med en religiøs sekt.

Amerikanerne begynder at blive bange. Hvad sker med deres land?


Dette er den ægte vare, en video udgivet af CIA. Hver eneste statslig institution ødelægges af ”the woke left. Hvis vi ikke stopper dette vanvid, falder USA sammen som et korthus. Jeg vil vædde på, at i stedet for vandtortur, vil de påbegynde den ”ægte” tortur af terrorister: At lytte til “de progressive” snakke i timevis om at det er et socialt problem. pic.twitter.com/5sFBrhNGMd

— Robby Starbuck (@robbystarbuck) May 3, 2021

Flere kommenterede på de sociale medier at kvinden remser alle sine egenskaber op og hvad hun er stolt af, men det vigtigste mangler: At hun er amerikaner.

Tidligere CIA-officer Bryan Dean Wright satte spørgsmålstegn ved videoen og twittede: “CIA handlede tidligere om beskyttelse af og kærlighed til landet. (Jeg taler af erfaring). Nu handler det om at kræve – og få – hjælp til at hele private følelsesmæssige sår eller fremme personlige dagsordener. Amerika er mindre sikkert med dette nye CIA og farligt meget mere politisk. ”

Mange mener Biden er i færd med at ødelægge Amerika og at landets fjender godter sig.

Fox News-medarbejder Rachel Campos Duffy bemærkede, at den ikke navngivne agent ser ud til at liste “alle hendes identiteter op (farvet, intersektionel, cis-kønnet, årgang-0 kvinde med angstlidelse) UNDTAGEN amerikansk. Må Gud hjælpe os,” skrev hun.

Andre påpeger at denne flashing af identitetspolitik har et bestemt mål: Den er rettet mod konservative vælgere. CIA ved godt, hvad de gør.

Den politiske kommentator Liz Wheeler tweeted: “Se denne vanvittige CIA-rekrutteringsvideo og prøv at bilde mig ind, at CIA ikke er et woke sumpuhyre … i stand til og villig til at lade deres våben og rette dem mod deres politiske modstandere: konservative.”

Folk føler at USA bliver til grin for hele verden. USA er ikke længere en supermagt, men et galehus.

“Biden omdanner enhver amerikansk statslig institution til et pinligt cirkus,” skrev Daily Wire-reporter Ryan Saavedra. “Verden ler af os.”

Social Media explodes over ‘woke’ CIA recruitment video: ‘Truly embarrassing for our entire country’

 

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria