Nyt

Riley Gaines forsvarede torsdag kvinders ret til deres egen sport ved University of San Francisco. Hun blev verbalt og fysisk angrebet af en pøbel og måtte sidde indespærret i tre timer. Transbevægelsen bliver stadig mere voldelig. Der er mænd, der fysisk angriber kvinder, fordi de forsvarer deres rettigheder. De kan blive ved, fordi Biden, demokraterne og medierne forsvarer dem.

“Fangerne driver asylet på SFSU…Jeg blev overfaldet og fysisk ramt to gange af en mand,” skrev Gaines i tweetet. “Dette er et bevis på, at kvinder har brug for sex-beskyttede rum. Forsikrer mig kun yderligere om, at jeg gør noget rigtigt. Når de vil have dig stille, så tal højere.”

Gaines var gæst hos Turning Point USA, en konservativ organisation, som venstrefløjen forsøger at fordrive fra universiteterne. Problemet med voldelige protester dér er større end blot transmænd.

Eli Bremer, Gaines’ agent, påpegede, at en kvinde bliver fysisk angrebet af mænd for at forsvare kvinders rettigheder.

“I stedet for en tankevækkende diskussion i aften på SFSU, blev Riley voldeligt angrebet, råbt til, fysisk overfaldet og barrikaderet i et rum af demonstranter. Det er forbløffende, at det i Amerika i 2023 er acceptabelt for biologiske mandlige studerende at voldeligt overfalde en kvinde for at stå op for kvinders rettigheder.

ANNONSE

Mænd, der konkurrerer som kvinder, har en kæmpe biologisk fordel og banker selv de bedste kvinder i støvlerne. De stopper med at deltage. Dette er, hvad Gaines og andre protesterer mod. De ser, at de bliver andenrangsborgere. Det handler om mere end sport.

Transbevægelsen er blevet mere og mere voldelig på det seneste. Det kulminerede med Audrey Hale-massakren på Covenant-skolen i Nashville, hvor tre voksne og tre børn blev skudt og dræbt. Alligevel kom Biden ud og sagde, at transpersoner var nationens stolthed. Transbevægelsen føler, at de har grønt lys til at bruge vold. Demokraterne leger med ilden.

Virksomheder som Budweiser og Nike har promoveret trans-Dylan Mulvaney, som også besøgte Biden i Det Hvide Hus. Mange boykotter nu mærkerne.

Historier som Raines fra San Francisco styrker modstanden.

Optagelser delt på sociale medier af Golden Gate Xpress, skolens elevdrevne avis, viste en lille protest, der dukkede op forud for Gaines’ ankomst til skolen torsdag aften.

Andre stykker af optagelser fra hændelsen viste, at protesten voksede i størrelse – til sidst blev den så kaotisk, at Gaines blev eskorteret ud af rummet og ned ad en gang af politiet og spærret i et separat rum.

At voldelige venstreorienterede har fået lov til at overtage amerikanske campus’er og kvæle ytringsfriheden er en trussel mod den offentlige samtale i USA. Medierne deltager i kampagnerne.

Voldsvenstre opfører sig, som demokraterne og liberale medier hævder, er typisk for den yderste højrefløj. Der er flere af dem, og de har langt stærkere tilhængere. Det er svært for demokraterne at løbe fra.

De samme historier kommer nu fra Storbritannien, Australien og New Zealand: Transmænd bruger vold mod kvinder.

Posie Parker har udtalt sig imod transmændene, og hun bliver også mødt med vold. Mænd, der fysisk angriber kvinder og alligevel vender politiet ryggen til.

 

Transbevægelsen er blevet voldelig, men skal ikke stå til ansvar for det

ANNONSE

Mest læst