Kopierede/fra hoften

Tucker Carlson er blevet USA’s mest omtalte tv-vært fordi han tør gå mod et ”Corporate America” og en stat som er blevet “woke”. Foto: Richard Drew/AP/NTB

Når hele staten og samfundet politiseres må politi og militære træde ud af rollen som samlende og upolitiske for at forsvare de nye “værdier”. Tucker Carlson fik det at mærke da han kommenterede at Joe Biden talte pilotdragter til gravide op, som en prioriteret sag. Det udløste et skarpt angreb fra militærledelsen på Tucker og hans show. Ikke noget smart træk. Det afslørede at også militæret er blevet “woke”. Køn og identitetspolitik er ikke det som vinder krige og Tucker påpegede at det stjæler kræfter og opmærksomhed fra det, som er militærets opgave. Forsvare landet.

Kvinder fører an i vores mest dødbringende styrker med fasthed. De vil dominere ALLE fremtidige slagmarker, vi bliver kaldet til at kæmpe på. @ TuckerCarlsons ord er splittende, afspejler ikke vores værdier. Vi har DE MEST professionelle, veluddannede, omstillingsparate og stærkeste NCO-korps (officers-korps) i verden. https://t.co/WeqWk6IWDq@TuckerCarlson, https://t.co/WeqWk6IWDq

— SMA Michael Grinston (@16thSMA) March 11, 2021

Alle som tillader sig at kritisere, er “nedladende” og “splittende”. Alle skal slutte op om de nye “værdier”.

Norge er inde i en lignende udvikling, med en forsvarschef som prioriterer Pride og stigning i andelen af kvinder og minoriteter. Vil dette virkelig styrke kampmoralen eller bliver der for mange forstyrrende indslag? Skal disse nye værdier virkelig erstatte de gamle som er bygget på at forsvaret skal kunne kæmpe effektivt.

ANNONSE

Snakker vi om en svækkelse også af USA’s stolthed: Verdens stærkeste militærmagt. Vil USA blive undergravet indefra? Forsvarsminister Lloyd Austin er helt woke og sammen med woke kommer jagten på hvide nationalister. Austin udstedte en ”stand down order for”, som betyder at forsvaret sættes på pause, for at kunne undersøge om soldaterne er til at stole på.

Austin og toppledelsen er helt døve for at dette opfattes af Trumps vælgere som at deres meninger og sympatier er illegitim. Først var det præsidenten som var illegitim, nu også hans vælgere.

Nationalgarden ville afslutte udstationeringen i Washington, som får byen til at se ud som om den er okkuperet. Men da greb Austin ind og kørte dem over: Soldaterne skal blive hvor de er.

Samtidig siger FBI at de har rejst tiltale mod yderligere 100 personer for stormen på Kongressen 6. januar. FBI sagde dette er en af de mest omfattende efterforskninger de har udført. Udtalelsen fik flere til at spærre øjnene op. 6. januar var en begrænset hændelse på ca. tre timer. Da den var ovre gik Kongressen tilbage til dagsordenen. Hvordan kan dette være en af de mest omfattende efterforskninger nogensinde? Med mindre FBI har gjort det til en kortlægning og kampagne mod 74 millioner vælgere.

Det er signalerne som sendes fra FBI, justitsministeriet, Det Hvide Hus og Pentagon som vækker bekymring om at staten nu er spændt for Demokraternes vogn.

Hvad enten det er astronomiske beløb – 1.900 milliarder dollar – eller ny valglov som ville institutionalisere valgfusk i stor skala og sørge for evigt Demokratisk herredømme – så driver Biden en radikal politik som tager sigte på netop det senator Chuck Schumer sagde: Transformere Amerika til noget helt andet.

Demokraterne satser på at vælgerne ikke følger med. De fleste er del af deres propagandaapparat. Men alt klapper ikke.

Nu bestrider Demokraterne en plads i Repræsentanternes Hus fra Iowa, som tilfaldt en Republikaner. Marginen var hårfin – seks stemmer, der måtte omstilling til som gav samme resultat. Resultatet blev godkendt, men alligevel bestrider Demokraterne udfaldet. Da Republikanerne gjorde det samme med enkelte svingstater 6. januar fik de besked om at de var nærmest landsforrædere og Demokratiske kollegaer ville have dem smidt ud af Kongressen og sat på ”no-fly-lister”.

Denne arrogance fortæller Republikanere og uafhængige at hvis de ikke gør modstand kommer USA til at blive forvandlet til en etpartistat.

De ser hvad Biden har gjort ved grænsen i syd: Der strømmer hundredtusinder ind og det er ikke en uforudset krise. Det er en villet krise, for ikke at sige et forsøg på at føre USA ud i undtagelsestilstand,

Først har amerikanerne levet med covid-lockdown i et år, og Kongressen er omringet af soldater og pigtråd.

Midt under en pandemi åbner Biden grænserne i syd og lader migranterne sætte sig på en bus og rejse hvorhen de vil, uden at være testet.

Hoben som blev sluppet løs 2020 er heller ikke færdig. I Portland har Antifa/BLM igen angrebet retslokalet og forsøgt at brænde folk inde.

I weekenden var det Los Angeles:

 

At the #antifa riot in Los Angeles, two rioters jump on a police vehicle to attack it. One of the rioters stays on the car as the officer drives off. #AntifaRiots #BLM pic.twitter.com/NMOiDAab9l

— Andy Ngô (@MrAndyNgo) March 14, 2021

ANNONSE