Kopierede/fra hoften

 

Tucker kunne fortælle at man nu opererer med ”no-fly”-lister i USA på personer som var på Save America-mødet til Trump 6. januar eller har andre typer forbindelser til Trump. Facebook-indlæg er nok. ”No fly”-lister var noget man tidligere brugte mod potentielle terrorister. Nu bruges det mod amerikanske borgere. Demokraterne har taget krigen hjem og siden de nu behersker administrationen bruger de statens magtmidler alt hvad de kan trække.

Der strammes til i lande vi tidligere anså som frie. I Sverige fik kanalen Exakt24 pludselig besked om at de var udelukket fra YouTube. Exact24 var store, med 35.000 abonnenter. Med et pennestrøg er de borte.

De får kun et brev med besked om at de har brudt “fællesskabsreglerne”. Hvad bruddet består i får de ikke at vide. Der er ingen kundeservice eller telefon at ringe til.

ANNONSE

Det er helt Kafkask.

Det er Kongressen i USA som i første række er ansvarlig for at denne magt har fået lov til at udvikle sig. Kongressen er i lommen på Big Tech. De folkevalgte tør ikke trodse tech-giganterne. De så hvad der skete med Trump.

Skulle Trump klare at etablere en alternativ social medieplatform kan det blive interessant.

De som bestyrer presselogen i Kongressen har bestemt sig for at udelukke Epoch Times. Den er stiftet og drevet af eksil-kinesere, så der er ingen tvivl om hvem Kongressen tager parti for. Global Times og andre regimetro medier, må blive.

USA rådner i rekordtempo.

Der er et land Demokraterne godt tør stå op imod: Rusland. Glenn Greenwald siger Demokraterne og medierne risikerer at involvere USA i krig med Rusland. De har råbt ulven kommer så længe at ordene kan blive selvopfyldende.

ANNONSE