Kopierede/fra hoften

Tv-producenten Thomas Heurlin jubler med armene over hovedet, fordi han har lært sin kvindelige bogholder at åbne en flaske champagne med en sabel.

61-årige Thomas Heurlin driver et succesfuldt tv-firma, der i høj grad finansieres af danskernes licenspenge, når der bliver produceret programmer til Danmarks Radio. Ved andre lejligheder indkasserer Heurlins virksomhed guldrandede tilskud fra statslige pengepuljer, der bugner af skattemidler.
Thomas Heurlin er mangeårig kommunist, og han bakkede op om den ekstreme ideologi igennem 17 år. Historikere påpeger, at kommunismen har kostet over 100 millioner menneskeliv på verdensplan.
Den farverige tv-mand gik et år på en hemmelig kommunistskole i Moskva – en såkaldt ‘Lenin-skole’ – der var styret af det sovjetiske diktatur. Det kommunistiske styre var berygtet for at fængsle, torturere og dræbe sin egen befolkning.
Senere blev Thomas Heurlin skribent på Danmarks Kommunistiske Partis avis – ‘Land og Folk’. I dag stemmer Heurlin på Enhedslisten, og han mener, at kapitalismen skal reguleres af staten.
Den venstreorienterede tv-producent har tidligere undskyldt sin kommunistiske fortid med, at han ‘bare ville score damer’.
Thomas Heurlin har været åben omkring sit store narkoforbrug, der begyndte tidligt, da han som 13-årig indtog sin første amfetamin.
Et narkoforbrug, der har været vedligeholdt igennem et langt liv som licensbetalt tv-producent.
“Men mange stoffer gør jo, at du pludselig får et andet syn på dig selv,” forklarer Thomas Heurlin og fortsætter:
“Du bliver klogere på dig selv. Du kan også kalde det bevidsthedsudvidende, fordi du får en større forståelse for dig selv. På den måde kan stoffer være rigtig gode.”
Så sent som i 2020 var Thomas Heurlin på ferie i Indien, hvor han indtog stoffer og rusmidler:
“Jeg var i Goa, og jeg fik nogle megagode piller. Det er et totalt paradis. Det er ikke ligesom herhjemme, hvor der er én, du kan købe MDMA af, og så kan du måske også købe noget kokain af den samme. Men hvis du skal have noget andet, så skal du have fat i en tredje person. Dernede er det som i et supermarked. Du kan få alt, hvad du vil have,” fortæller Thomas Heurlin.
Thomas Heurlin afviser at give sig selv prædikatet ‘junkie’.
Den narkomisbrugende tv-mand bor i dag i et velhaverkvarter nord for København sammen med sin 32 år yngre kone, der har ikke-vestlig baggrund.
Thomas Heurlins unge kone arbejder blandt andet som ambassadør i en forening, der sætter fokus på skadevirkningerne efter prostitution.
Der er tale om den fjerde kone i rækken af ægteskaber, og den udenlandske kone er mere end 10 år yngre end Thomas Heurlins ældste datter. I øvrigt deler den purunge kone og Thomas Heurlins datter fornavn.
“Jeg er simpelt hen blevet bedre og bedre til at leve,” siger Thomas Heurlin, der har seks børn.
Den danske tv-branche sprudler af penge, narko og champagne.
ANNONSE