Nyt

Jeg har tidligere blogget om den 39-årige pakistaner ‘KK’, der var tiltalt for brutalt at have myrdet sin fem år yngre kone. På EB.dk kan man læse, at afdøde var ‘etnisk dansk’ – Familiefar kendt skyldig: Dræbte sin kone. ‘KK’ er kendt skyldig, men der er navneforbud indtil dommen falder i næste uge.

“En 39-årig familiefar blev her til morgen kendt skyldig i at have slået sin kone ihjel i familiens midtsjællandske parcelhus tilbage i 2018. …

Den pakistanske mand har været tiltalt for at have slået sin etnisk danske kone ihjel. Den hårdt kvæstede kvinde afgik ved døden på Rigshospitalet 2. oktober 2018.

– Selv om hun havde åbne sår, knoglebrud og indre kvæstelser, blev han ved med at tæske hende nat og dag. Det gjorde han, selv da hun måtte drikke og spise med sugerør, selv da hun ikke kan gå og stå, og selv da hun mistede bevidstheden. Han burde vide, at hun ville dø, anførte anklageren i sin procedure.”

– Han kaldte hende ofte luder, so og møgsæk, og han sagde, at hun fortjente at få tæsk, at han ville gøre hende til analfabet og sørge for, at hun altid blev hjemme.” (Datter ifølge EB.dk, 7. april 2020)

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid