Kopierede/fra hoften

Arrestation af  Falun Gong juli 2019
Et tribunal ledet af Sir Geoffrey Nice, tidligere FN-anklager for krigsforbrydelser, konkluderede i 2019, at Kina “høster” organer fra fanger mod deres vilje eller dræber dem for profit. Intet tyder på, at den praksis er ophørt.
Big Techs ledere præsenterer sig som filantroper, samtidig med, at de plejer intim omgang med Kinas kommunistiske parti, og vestlige journalister og politikere har ingen kommentarer.
Hovedleverandører af organer er tilhængere af den religiøse bevægelse Falun Gong.
For nogle år siden arrangerede Trykkefrihedsselskabet en international konference i København om Beijings overgreb og tortur. Der kom én dansk journalist.
I dag, da Kina er blevet mere magtfuld, ville der komme nul – hvis en sådan konference overhovedet kunne afholdes.
Jeg har længe ment, at islam er hovedfaren for vores frihed, men indser nu, at islams magtovertagelse bliver en smertelig overgangsfase, der kort efter bliver afløst af den ultimative rædsel, nemlig menneskeæderregimet i Beijing.
Kinas kommunistiske parti vil ikke høre på vrøvl fra muhamedanere og har derfor indsat mindst en million muslimske uighurer i koncentrationslejre.
Intet tyder på, at Sikander Sidiqqe (ham fra Folketinget) følger med i verdens begivenheder. Derfor vil det komme som et chok, når han haft held til at underminere Danmark, og der ikke længere er nogen til at hjælpe ham, når kineserne kommer.
ANNONSE