Kommentar

Mens danske og norske medier med DRK og NRK i spidsen fortsætter med at hvidvaske Kinas ansvar for coronavirusset, er der stadig flere som siger at de tror det kom fra laboratoriet i Wuhan. Den tidligere leder for Center for Disease Control, Robert Redfield, siger det, vel vidende om de kræfter han udfordrer. Kina er ved at overtage verden.

Denne uge har medierne viet plads til WHO-rapporten som siger at det er ekstremt usandsynligt at coronavirusset kom fra laboratoriet i Wuhan. Rapporten bygger på en delegationsrejse i januar, og har således et autoritativt fakta-byggende stempel. Men alt er bare løgn.

Kina havde veto over hvem, der skulle få lov til at være med i delegationen. Den eneste videnskabsmand med bopæl i USA, var briten Peter Daszak som i mange år har samarbejdet med Institute of Virology i Wuhan, selve den hovedmistænkte.

ANNONSE

For en vågen fornuftig/kritisk journalist er der masser af materiale som fortæller at WHO-rapporten er et falsum. En sikkerhedsansvarlig fra Clinton-administrationen sagde til CBS i denne uge at værdien af rapporten er på linje med Nordkorea. Han brugte som et eksempel Tjernobyl. Er det tænkeligt at Vesten ville være gået med til at Moskva skulle have vetoret over en international delegation som skulle granske Tjernobyl? Men det har WHO givet Beijing og vestlige medier er ”happy” med det.

Men ikke alle. Tucker Carlson havde i nat et helt ”killing segment” om løgnepropagandaen som bliver mere og mere pyntet for hver omgang.

”For starters”: Den samme Daszak gav i december 2019 et tv-interview, hvor han praler af hvor let det er at manipulere corona-virusset gennem ”gain of function”-forskning.

Daszak har siden startet en propagandakrig mod alle, der antyder at virusset er manipuleret og kom fra Wuhan-laboratoriet. En sådan påstand er en konspirationsteori, siger Daszak.

Brugen af ordet konspirationsteori er blevet et politisk våben som man derfor ikke kan tage ”at face value”, men må behandles med skepsis: Hvem er afsender og hvad er motivet?

Cui bono? Hvem er det til fordel for? var et standardspørgsmål før. Nu er det helt fraværende.

DR og TV2 dækker af for Kina uden at blinke.

Halvard Sandberg, NRKs norske orakel, blev i denne uge bedt om at kommentere WHO-rapporten og påstanden om laboratorielækage, og slog fast at den er lagt død som en fantasi.

Så har du tydelig vist hvor du står. Når du efter over et år med dryp-dryp-information fremdeles siger “ikke noget at komme efter her, fortsæt videre”, er du ikke i god tro.

Uhyggelig

Det er uhyggeligt. Vore statsmedier er på hold med det mægtigste diktatur verden har set, som helt åbenlyst ønsker at underlægge sig jorden. Kina lægger ikke engang skjul på sine ambitioner.

Det, som begyndte som revolutionssværmeri i 60-erne, er nu hård realpolitik: Erna Solberg har underskrevet en aftale om at den norske regering ikke skal blande sig i i kinesiske interesser. Hun og statsansatte. NRK-journalist Halvard Sandberg er på samme side.

Kina ekspanderer i rasende fart. Det har sendt en armada af fiskekuttere til Whitsun-revet udenfor Filippinerne. Der ligger de i ring uden at fiske. Det ser ud til at Kina vil omskabe et rev til en ny flydende base for sin krigsflåde.

Det var sådan Japan ekspanderede før Pearl Habour. Men Kinas plan er smartere: De omringer andre stater og manøvrerer dem i en position, hvor de opdager at de er skak mat. Modstand er nytteløs.

Kinas magt er allerede så stor at Vesteuropa danser efter deres pibe.

Tyskland danser tango med Kina og Iran har netop indgået en 25-årig strategisk aftale med Beijing.

Alt dette er baggrunden for at ingen åbent vil konfrontere Kina over corona-virusset.

Afpresning

Men den vigtigste kraft, som afholder Vesten fra at kritisere Kina er at vestlige forskere som Peter Daszak og Anthony Fauci har ladet sig friste til at indgå samarbejde med kinesiske laboratorier. Hvorfor? Fordi de der kan gøre ting, som ikke er lovligt hjemme.

Hvis taget skulle falde ned og alle kort kom på bordet ville det udløse alle tiders politiske skandale: Forskere og politikere har hele tiden vidst, hvor hunden ligger begravet, men de tør ikke røre ved den. Sammenvævningen med Kina gælder ikke bare forskning, men alle områder: Den svaghed Vesten har vist overfor islam gælder også Kina, som er langt mere disciplineret og målrettet. Vestlige firmaer tænker kun på bundlinjen.

Tucker giver flere eksempler på hvordan medierne har bidraget til at stemple og lægge forskere død, som har forsøgt at alarmere verden. Elaine Chan fra Harvard sagde fra at virusset var manipuleret. Et klart tegn på det var at det ikke ændrer sig. Et naturligt virus som var hoppet fra dyr ville have tilpasset sig mennesker, men dette er skabt for at smitte mellem mennesker.

Husk, at en af de største løgne Beijing fortalte var at virusset ikke smitter mellem mennesker. Dette fik Beijing WHO til at sige god for. Verdens Sunds Organisationen, lagde sin autoritet i skålen for kommunistregimet som først havde lækket et biologisk våben ved et uheld, og derefter bestemt sig for at slippe det løs på verden.

Overlæg

Coronavirusset er et biologisk våben, som er sluppet ud ved et uheld og dermed var fanden løs. Men kommunistledelsen må på et tidligt tidspunkt have bestemt sig for at lade det stå til: Slip virusset løs på verden.

Jo mere vi ved, jo mere sandsynligt er det at Beijing gjorde sig sådanne overvejelser. De gjorde det modsatte af at advare, som alle normale stater ville have gjort.

Hvis de med alle midler havde forsøgt at hindre det i at blive en pandemi, ville de aldrig have lukket Wuhan ned, en by med 11 millioner indbyggere, men ladet den internationale flytrafik ud af byen gå som normalt.  Smitten skulle afgrænses indenfor Kina, men verden skulle eksponeres. Det er ikke mulig at læse Beijings opførsel på nogen anden måde.

Da Trump forstod faren indførte han indrejseforbud fra Kina og senere Europa. Hvordan reagerede Biden og Demokraterne? Ved at kalde Trump for racist. Det er den samme Biden som lod sin søn Hunter flyve med på Air Force Two til Beijing og komme hjem med 1,5 milliard dollar. Hunter og hans venner, deriblandt stedsønnen til Jim Kerry, havde hjulpet kineserne med at opkøbe selskaber med vigtig militær teknologi i USA.

Træet er allerede råddent.

Jo mere medierne og politikerne nægter at tage fat i Kinas aggression – for det er hvad virusset er – jo svagere bliver de moralsk, jo mindre vil de være i stand til at stå imod kinesisk ekspansion.

De har allerede solgt ud.

Men ikke alle. Den tidligere leder for Center for Disease Control, Robert Redfield, gav et interview til CNN sidste søndag hvor han sagde at virusset trolig kom fra et laboratorium. Redfield er ganske presset moralsk når han føler sig tvunget til at sige dette.

Det nemlig sådan at regningen fortsætter med at stige. En halv million i USA og over to millioner på verdensbasis og en ødelagt økonomi i mange lande. Pandemien har nået et vendepunkt med de nye vacciner, men vi møder nogle af de samme problemer igen, gennem en manglende respekt for den personlige integritet. Vesten har fået et politisk virus som undergraver demokratiet indefra. Derfor er det vigtig at få sandheden på bordet.

Skal Kina slippe godt fra dette?

Hvad har vi da i vente?

 

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf