Nyt

Man skal være både blind og døv, hvis man ikke ser venstrefløjens kamp for mere islam til danskerne.

Den danske popklassiker ‘Danmark’, der er skrevet af Shu-bi-dua i 1970’erne, er blevet slettet fra Højskolesangbogen.

Et hit som tusindvis af danskere kender og har sunget med på. En sang, der indkapsler den danske folkesjæl med humor og bid.
I stedet har man fundet plads til en nykomponeret sharia-hymne med titlen ‘Ramadan i København’, der er forfattet af en muslimsk fundamentalist, der anklager danskerne for racisme.
Komponisten Isam Bachiri har støttet en fængslet muslim i den store terrorsag, der er kendt som ‘Glostrupsagen’. Her sendte Isam Bachiri opmuntrende breve til en islamist, der, ifølge politiet, var i besiddelse af bombemanualer.
Den danske folkesjæl er skiftet ud med islams uhyrligheder.
De fleste danskere vil kunne skråle med på omkvædet: ‘Storken er en deeeeejlig flyver’.
Men de færreste danskere vil kende omkvædet på koran-hittet, der lyder: ‘Lys på lys. Taknemmelighed i Hans navn (Allahs navn, red.)’.
Den bizarre musikalske nyhed kommer bare fire dage efter, at Shu-bi-duas folkekære forsanger, Michael Bundesen, døde efter en kræftsygdom. Nu er han slettet fra danskernes højskolesangbog.
Michael Bundesen, Michael Hardinger og resten af Shu-bi-dua skrev ’Danmark’ i 1978. Siden er sangen blevet hvermandseje. Nu er det ikke længere muligt at skråle ”de varme lande er noget lort”, hvis man slår op i Højskolesangbogen.
Sangen om Danmark er valgt fra til den 19. udgave af Højskolesangbogen, der blev offentliggjort torsdag.
Shu-bi-duas eviggrønne Danmarkssang har været med i de to seneste udgaver af Højskolesangbogen fra 1989 og 2006.
Et elitært højskolesangbogsudvalg på seks personer har bestemt, at en dansk klassiker skal udskiftes med en ramadansang, der hylder koranens ord.
Det islamofile sangbogsudvalg , der blandt andet tæller DR-værten Mathias Hammer, mener ikke, at den populære sang er god nok.
“Det er egentlig bare, fordi vi ikke synes, det er en spændende og god nok sang,” lyder det fra sangbogsudvalget.
Et udvalg, der udover den licensbetalte tv- og radiovært, blandt andet består af en tidligere højskoleforstander, en kirkesanger og en forfatter.
Den venstreorienterede kulturelite har svunget sin islamofile krumsabel og har påduttet danskerne endnu mere islam.
Sagen er, at sangbogsudvalget hader, at der synges ‘de varme lande er noget lort’ i Shu-bi-duas klassiker. De ønsker hellere en ukendt sang fra en nordafrikansk islamist, der ikke tåler bare kvindeskuldre i sin nærhed.
Sharia over dansk folkelighed og fællesskab. Kulturkampen raser i højeste gear, og islam vinder.
Den danske befolkning må sige fra.
*
ANNONSE