Kopierede/fra hoften

‘Der er et yndigt land’, ‘I østen stiger solen op’ og ‘Det er idag et vejr’ er danske sange, der forenes i Højskolesangbogen. Men snart sætter islam sin klamme hånd også på denne del af dansk kultur.

Højskolesangbogen er en hjørnesten i danskernes kultur. Fra Grundtvig til Kim Larsen beskriver sangene det bredtfavnende Danmark. Men nu skal islam udbredes som en dansk værdi.

Sangeren Isam Bachiri er en islamist, som danskerne tog til sig, da han optrådte i popgruppen Outlandish. Dengang kaldte han sig Isam B. Den muslimske sanger arbejder lige nu på at få optaget sin sang ‘Ramadan i København’ i den danske højskolesangbog.

Et udvalg på seks stærkt venstreorienterede mennesker fra kultureliten har inviteret migrantmusikere til at bidrage til Højskolesangbogen. En islamisk proces er sat i gang, og først i 2020 får muslimen Isam Bachiri at vide om, han kan islamisere Højskolesangbogen med ‘Ramadan i København’.

ANNONSE

Sangen handler om at tilbede Allah og koranen i Danmark. Sangen vil have fem vers, der skal symbolisere de fem gange om dagen, hvor muslimer skal knæle og bede i retning af en by i Saudi Arabien. Et sted, hvor man halshugger folk, hvis de ikke overholder sharialoven.

Ramadan betyder, at man ærer koranens budskab i en periode af året. Den ære skal danskerne nu også efterkomme i deres egen kulturskat.

Outlandish og gruppens popmusik viser, hvordan islam fungerer. Man prøver at gøre islam populært igennem kultur, og danskerne lod sig narre. Et af de store hits var nummeret ‘Aicha’, som Danmarks Radio nærmest spillede døgnet rundt i 00’erne. Sangen er en hyldest til islamiske kvinder, der bærer deres shariatørklæde og finder lykken i islam.

Senere udmærkede popgruppen sig ved at kræve en norsk sangerinde fjernet fysisk fra den muslimske poptrio under en tv-koncert i Danmarks Radio. Kvinden var ikke ærbart klædt på efter koranens regler. Et sharia-ønske som Danmarks Radio selvfølgelig efterkom prompte. Alt for Allah.

Danskerne viste deres åbenhed og tog Isam B og Outlandish til sig. Men takken er mere islam og sharia. Islamisterne vil aldrig stoppe – heller ikke de, der ligger på hitlisterne.

Målet er mere islam.

Se også
Manden bag Muhammedkrisen fører valgkamp for Alternativet

Køb Lars Hedegaards bog her!

ANNONSE