Nyt

Mandag aften kan danskerne se den kendte TV 2 korrespondent Rasmus Tantholdt sende live i Facebookgruppen ‘Muslimer til stemmeboksene’.

Her vil Rasmus Tantholdt, ifølge administratoren, blandt andet svare på, hvorfor han elsker muslimer.
Forud for folketingsvalget i 2019 oprettede en muslimsk kvinde, der hedder Ramzia Al, Facebookgruppen ‘Muslimer til Stemmeboksene’, hvis formål var at engagere muslimer til at stemme på proislamiske kandidater ved danske valg.
Gruppen blev hurtigt en succes, og den tæller i dag over 24.000 medlemmer. Medlemmerne er primært muslimer, der er bosat i Danmark.
Men den islamiske Facebookgruppe er alt andet end et udtryk for demokratiske strømninger i parallelsamfundene i Danmark.
I gruppen trives en udbredt holdning blandt de muslimske medlemmer, der går på, at Danmark og vestlige værdier er dårlige.
Der trives sharia-konspirationsteorier om, at der pågår en hetz mod muslimer, som er organiseret helt oppe fra toppen af samfundet, af politikerne, medier, arbejdsgivere – ja, helt ned til den menige dansker.
Holdningerne er stærkt venstreorienterede, og medlemmerne hylder de islamofile politikere, journalister og meningsdannere, der vil give islam mere magt i det danske samfund.
Medlemmerne samles også i flok og anmelder Facebookbrugere, der ikke respekterer islams love og regler. Mange højreorienterede politikere og Facebookbrugere har fået fjernet opslag og er kommet i karantæne på grund af den islamiske gruppes mange anmeldelser.
Alle de, der ikke knæfalder islam, bliver udskammet. Nogle indvandrere bliver kaldt ‘kokosnød’ eller ‘præmieperker’, hvis de siger noget positivt om danskhed og ytringsfrihed.
Facebookgruppen udøver social kontrol. Blandt andet har gruppens kvindelige administrator udskammet andre kvinder, der har stillet sig frem og har fortalt om social kontrol og vold i de muslimske miljøer.
Det er dette rabiate miljø som en af Danmarks mest magtfulde journalister bakker op om.
Rasmus Tantholdt er en simpel sharia-propagandist, der i selvfedmens navn ønsker at udvide sin islamiske fangruppe.

TV 2 Nyhederne er Statens værktøj, der skal skaffe danskerne mere sharialov og masseindvandring fra Mellemøsten.

Se også

Kriminelle Katrine Dirckinck-Holmfeld fik skattepenge til indvandrerfilm

ANNONSE