Nyt

Danskerne udsættes for falske nyheder fra licensmediet Danmarks Radio. Her er et af de grovere eksempler.

En artikel på DR’s hjemmeside lader forstå, at to danske fotografer næsten mistede livet, da de fotograferede sjældne dyr.
“Danske fotografer mistede næsten livet i jagten på sjældne dyr,” lyder overskriften
Men intet kunne være mere forkert.
De to danskere blev nemlig angrebet af en knivbevæbnet muslim under en rejse til Afrika. Derfor sidder et af ofrene i dag i kørestol og har besvær med at tale og bevæge sig.
Den reelle historie bliver nærmest gemt væk af Danmarks Radio, der fokuserer på vilde dyr og flotte fotografier. Man skal et stykke ned i artiklen for at læse om det umotiverede overfald. Og islam nævnes ikke med et eneste ord.
Licensjournalisterne mener ikke, at danskerne kan tåle at høre om islamisk kulturberigelse fra Afrika.
I december 2017 går ægteparret Helle og Uri Golman på et afrikansk marked. De er rejst til det vestafrikanske land Gabon, hvor et stort mindretal i befolkningen er muslimer.
Det danske ægtepar er de eneste hvide mennesker på markedspladsen.
Pludselig ser Uri Golman en afrikaner nærme sig. En 53-årig muslim, der stammer fra Niger, smiler skævt til det danske par.
Det næste øjeblik trækker den sorte islamist en kniv og stikker Uri Golman lige i brystkassen. Det udvikler sig til en kamp på liv og død. Uri Golman stikkes 20 gange i kroppen – blandt andet i hjerte, hals og lever.
Ifølge Gabons forsvarsminister råber knivmanden “allahu akbar” (‘Allah er stor’, red.) under det livsfarlige angreb.
Knivangrebet skyldes, at den afrikanske muslim efter sigende ønsker at hævne USA’s anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad.
Efterfølgende bliver tre imamer og fire af deres medarbejdere anholdt i byen Booue, der ligger 400 kilometer fra hovedstaden Libreville.
Danmarks daværende statsminister, den islamofile Lars Løkke Rasmussen, fortæller, at der er indikationer på, at angrebet var ‘politisk motiveret’.
Knivofferet Uri Golman er tæt på at dø, og han lever i dag som svært handicappet.
Selvom det danske fotografpar har fået ødelagt deres liv af en afrikansk muslim, så har de ikke fået nok af multikultur.
“Det er vigtigt for os at sige, at Gabon ikke er et farligt land at rejse i,” lyder det fra de danske ofre.
Også de lokale muslimer forsikrer, at det islamiske overfald intet har med islam at gøre:
“Denne frygtelige handling, som angiveligt er blevet udført i Islams navn, tjener hverken Islam eller dens gerningsmand,” lyder det fra Gabons øverste råd for islamiske anliggender.
Det er denne historie som Danmarks Radio prøver at nedtone i en artikel om det danske fotografpar.
Læs overskriften igen og forstå, hvordan Danmarks Radios journalister arbejder. Der er tale om fake news for licenspengene.

Se også
Migrant Bwalya Sørensen spiller offer i medierne: Hun spreder farlige løgne på nettet

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid