Nyt

Sofie Carsten Nielsen er Det Radikale Venstres ny islamglade dronning.

Og den kvindelige partileder har et særligt hjerte for utilpassede migranter. Her ses Sofie Carsten Nielsen i en t-shirt, som hun har købt hos en iransk indvandrer, der har skudt en mand.
Glæden ved masseindvandring overstiger sund fornuft. Og Sofie Carsten Nielsen nyder gerne en cocktail af Mellemøsten, skuddrama, falske pas samt en tur i fængsel.
Den ny radikale partichef ifører sig den opsigtsvækkende t-shirt på Christiansborg i sommeren 2019.
Det er iraneren Reza Etamadi, der står bag tøjmærket ‘Muf10’.
Reza Etamadi er en kendt islamist-sympatisør, der klæder kvindelige modeller ud i salafistiske burkaer, når de skal præsentere indvandrerens tøj. Det handler om at promovere islam i vesten.
Men lad os se på, hvordan Sofie Carsten Nielsens yndlingsdesigner kom til Velfærdsdanmark.
Reza Etamadi og hans otte personer store iranske familie forlader Den Islamiske Republik Iran. De rejser til Tyrkiet og får fat i falske danske pas på det lyssky marked.
Planen er, at iranerne vil snyde de danske toldere ved grænsen. Og det lykkes over al forventning.
Den iranske storfamilie rejser ind i Danmark på ulovlig vis. Den mellemøstlige familie begynder et liv i Danmark med sociale ydelser, gratis uddannelse og fri lægehjælp.
Reza Etamadi gengælder danskernes naive gæstfrihed ved at indlede en kriminel løbebane, der kulminerer, da han som 20-årig skyder en mand. Det koster en fængselsdom på tre år. De danske myndigheder belønner den iranske mand ved at løslade ham fire måneder før tid.
”Jeg havde altid ønsket at komme ind og sidde, fordi det giver en masse ’street-credit,” erklærer Reza Etamadi i 2016.
Det er denne skydegale indvandrer, som De Radikales Sofie Carsten Nielsen støtter økonomisk og moralsk, når hun skal udvide sin garderobe.
Muf10 er et ordspil, der leger med den islamiske betegnelse ‘mufti’. En mufti er en islamisk mand, som fortolker sharialoven og kan udstede fatwaer.
En del af den iranske tøjkollektion indbefatter sorte hættetrøjer med arabiske skrifttegn. De minder om de berygtede ‘bandeuniformer’, der ofte ses hos medlemmerne af de kriminelle indvandrerbander.
En del danske kvinder tiltrækkes af det mellemøstlige ‘bad boy’-look. Sofie Carsten Nielsen er ingen undtagelse. Hun fornemmer en eksotisk farlighed hos den kriminelle og fængselsdømte Reza Etamadi.
Sofie Carsten Nielsen ifører sig Reza Etamadis islamist-tøj, når hun går på Christiansborgs gange.
Hos Det Radikale Venstre nyder de glæderne ved islam og de kriminelle følgevirkninger, der plager danskerne.

Se også
Mediehetz mod Mette Thiesen: Her er journalisternes hemmelige og islamofile netværk

ANNONSE