Kommentar

Som Jyllands-Postens kommentator, Niels Lillelund, gør opmærksom på i dagens søndagsklumme (betalingsmur), handler det nyeste radikale cirkus ikke om at stille Mette Frederiksen til ansvar for noget som helst. Meningen med Sofie Carsten Nielsens bulder og brag er at placere De Radikale, sådan at Sofie kan blive minister i et nyt Mette Frederiksen-kabinet. Derefter vil alle undersøgelser af Mettes grundlovsstridige adfærd blive deponeret i nederste skuffe i et fjernt baglokale.
Prisen bliver naturligvis, at Socialdemokratiet retter ind efter De Radikales mærkesag, som er fri muhamedansk tilvandring og opløsning af den danske nation til fordel for World Economic Forum’s planer om Den Store Omstilling, The Great Reset. Den islam-venlige politik vil blive skjult under en dyne af ”verdensmål”, ”bæredygtighed” og ”klima”.
Store dele af vælgerkorpset ser med gru på udsigten til, at Sofie Carsten Nielsen får noget at skulle have sagt. Mange vil spørge, om der bliver noget tilbage, hvis De Radikale får lov at husere de næste fire år.
Og her er Mette Frederiksens ømmeste punkt. I modsætning til mange af sine socialdemokratiske kolleger i udlandet, der med deres globalistiske politik har sendt deres partier seks fod under jorden, har Frederiksen forstået, at hun i det mindste måtte give det udeende af at ville værne om Danmark. Hun har derfor tilladt nogle af sine venner at fremsætte barske udtalelser om den islamiske fare og lovet en ”stram” udlændingepolitik. Denne facade vil totalt krakelere, når Sofie Carsten Nielsen kommer susende i sin el-ministerbil.
Fra nu af og under den kommende valgkamp bør Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige insistere på spørgsmålet: Vil Mette Frederiksen garantere, at hun ikke efter et valg vil danne regering med De Radikale? Og hvis hun ikke vil love vælgerne det, må de to dansksindede partier understrege, at en stemme på Mette er en stemme på Sofie
Det skal nok sende et gys gennem vælgerhavet. Og så bør Morten Messerschmidt og Pernille Vermund i øvrigt understrege, at når det gælder Danmark, trækker de på samme hammel.
ANNONSE