Kopierede/fra hoften

En ny alliance i dansk politik er afsløret. Det Radikale Venstre og Frie Grønne masseanmelder politiske modstandere på de sociale medier.

Den iranske politiker Jino Doabi har fundet fælles fodslag med Ali Khatib, der er medlem af islamistpartiet Frie Grønne.
Den radikale kandidat, Jino Victoria Doabi, er rasende over, at der er kommet fokus på hendes indvandrerbaggrund og negative udtalelser om Danmark.
Derfor søger den iranske kvinde opbakning til at masseanmelde sin politiske modstander. Det foregår i Facebookgruppen ‘Muslimerne til Stemmeboksene’, hvor den arabiske indvandrer Ali Khatib straks står klar med fingeren på censurknappen.
“Dette er anmeldt,” erklærer Ali Khatib og får straks et ‘tak’ fra Jino Doabi.
Ali Khatib arbejder som frivilligkoordinator i Danmarks første fuldtonede muslimske parti, Frie Grønne. Her har Ali Khatib og hans partileder Sikandar Siddique fokus på danskernes påståede racisme. Et andet fokusområde for Frie Grønne er at kriminalisere de danskere, der krænker Muhammed og koranen.
Ali Khatib tilbyder den iranske kvinde, at hun skal sige til, hvis der er andet han kan gøre:
“Jeg har et stort og stærkt netværk, der kan trække i nogle ting,” erklærer arabiske Ali Khatib.
Især sidste udsagn emmer af de muslimske trusler, der trives i indvandrerkredse. Hvorfor tales der om ‘store og stærke’ netværk? Kan Ali Khatib ringe til en BMW-fætter, der er klar til fysisk intimidering?
Alliancen mellem medlemmer af De Radikale og Frie Grønne viser, at indvandrere først og fremmest er forbundet gennem deres etnicitet og religion. De danske partier bliver brugt som en hul skal, der skal bibringe magt.
Sikandar Siddique og Sofie Carsten Nielsen må være stolte over deres partifæller, der i fællesskab masseanmelder danskerne på Facebook.
På den måde kan muslimerne og venstrefløjen i længden boltre sig alene på de sociale medier. Og hvem får så eneret på den politiske magt i Danmark?
ANNONSE