Nyt

Hos de indvandrervenlige partier på Christiansborg har man ingen problemer med at lade statsborgere fra muslimske lande pryde valgplakaterne.

 Det Radikale Venstre har udpeget den iranske statsborger, Jino Victoria Doabi, til kandidat ved kommunalvalget i november 2021.
Iranske Jino Doabi er begyndt at tvivle på sin relation til sit danske værtsland.
“Jeg elskede Danmark rigtig højt…Men det er ændret nu,” raser Jino Doabi.
28-årige Jino Doabi er født i Iran. Hendes mellemøstlige familie rejste til Danmark i 2002.
Den iranske familie søgte asyl via FN-systemet, der blandt andet står bag de omstridte konventioner, der beskytter kriminelle asylansøgere fra muslimske lande.
I dag har iranske Jino Doabi en midlertidig opholdstilladelse, men forlanger at få en permanent opholdstilladelse, så hun aldrig kan sendes hjem. Det ultimative mål for den iranske velfærdsmigrant er at erhverve sig et dansk pas og dansk statsborgerskab.
“Jeg kan ikke stemme. Jeg er andenrangsborger…det er flovt, pinligt, skammeligt og det gør ondt på mig,” lyder det fra Jino Doabi.
Iranske Jino Doabi og hendes familie har de seneste 19 år kunnet raget til sig af det danske velfærds-tag-selv-bord med børnepenge, gratis lægehjælp og fri uddannelse.
I dag er Jino Doabi i gang med en uddannelse på Københavns Universitet, der koster de danske skatteborgere tusindvis af kroner.
“Jeg er taknemmelig for de muligheder, jeg har fået. Men de muligheder havde jeg også i Iran. Min forældre havde råd,” siger Jino Doabi.
Det Radikale Venstre elsker borgere fra muslimske lande. Selvom indvandrerne fra de muslimske lande kun har midlertidig opholdstilladelse, kan de sagtens indgå på de radikale stemmesedler.
For Det Radikale Venstre handler det om at fremme mellemøstlig kultur for enhver pris.
Selvom Jino Doabis kærlighed til Danmark er falmet, så er det hendes ambition at blive valgt til borgerrepræsentationen i København i november 2021.
28-årige Jino Doabi har arbejdet for Sofie Carsten Nielsen. Den radikale partileder udnyttede den iranske arbejdskraft til sin valgkampagne – senest ved folketingsvalget i 2019.
“Det gik jo godt. Mange flere med minoritetsbaggrund satte deres kryds,” fortæller Jino Doabi.
Nu er det iranske Jino Doabi, der vil vælges til et politisk embede i Danmarks hovedstad.
“Tænk sig…at jeg er så heldig, at have en kvinde som Sofie (Carsten Nielsen, red.) ved min side. ,” fortæller den iranske statsborger Jino Doabi.
*
Kritiske journalister kan interviewe den iranske kandidat her:
Jino Doabi, Det Radikale Venstre
Email: doabi@live.dk

Se også
Den Uafhængige overrasker: Mange tråde til Iran

ANNONSE