Dag: 1. oktober 2020

Det var den 20-årige muslim Kevin Ibraimovski, der tirsdag blev likvideret med en skudsalve ved højlys dag.

Danskerne er rystet over endnu et skuddrama. Og igen spiller indvandring og islam en rolle i dominansopgøret.

Les Mer...

Cecilie blev en sen aften i foråret i Taastrupgaard, hevet ind i et buskads, slået i hovedet og voldtaget

Hun blev offer for en overfaldsvoldtægt, begået af en seriekriminel somalisk statsborger.

Den somaliske serieforbryder er dømt tre gange før, og han har fået 3 advarsler om udvisning.

For voldtægten af Cecilie fik han en fjerde advarsel, men får lov til at blive i Danmark

Les Mer...

18. august 2020 modtager Mehmet Ali Yücelbaş en omfattende dom ved Retten i Sønderborg. Tyrkeren bliver blandt andet dømt for at ydmyge en 14-årig dansk dreng med tæsk, spark og slag. Sluttelig tvinger den tyrkiske voldsmand sit danske offer til at kysse sine fødder.

Les Mer...

Den muslimske folketingspolitiker bor i et nybygget boligområde, der før husede Danmarks Radios hovedkvarter TV Byen – med det kendte postnummer 2860 Søborg.

Den multikulturelle virkelighed banker hurtigt på igen hjemme hos Sikandar Siddique.

Les Mer...

Wilhelm von Hanno (1826–1882) Penn, blyant og lavering på papir, 12,5 x 19,3 cm, Oslo Museum. Christiania Theater sto ferdig i 1837, og var bygget etter tegninger av Christian Heinrich Grosch (1801-1865). Det var her Henrik Ibsens Peer Gynt (utgitt 1867) ble uroppført den 24. februar 1876, med Edvard Griegs scenemusikk. Stykket sto fortsatt på […]

Les Mer...

Bernard Herrmann (1911-1975) er best kjent som komponist av film-musikk, spesielt til flere av Alfred Hitchcocks (1899-1980) filmer. Vi skal høre Scene d’amour (Kjærlighetsscene) fra Vertigo (1957). John Williams dirigerer Boston Pops i et opptak fra 2004.

Les Mer...

Den svenske forfatter Henning Mankell var maoist i sin ungdom, og forblev indtil sin død i 2015 en del af den yderste venstrefløj. Filmatiseringen af hans bøger om politiinspektør Kurt Wallander har jeg forsøgt at undgå, men her i lørdags, kom til at se tre afsnit af ‘Young Wallander’. En ny Netflix-serie, løst baseret på Mankells forlæg.

Les Mer...

En chokerende historie om ondskab fra søster til Louisa Vesterager Jespersen, der blev dræbt på en bestialsk måde sammen med norske Maren Ueland i Atlasbjergene i Marokko. Flere dansker blev tiltalt for at have delt videon. Nu viser det sig at familien til Louisa bliver chikaneret af muslimske mænd: -Og 5 indvandre har sendt drabs videoen af min søster og skrevet de håbede jeg ville begå selvmord og det var derfor de sendte videoen.

Les Mer...

I dag er der ni tilbageholdte til terrorangrebet fredag i Paris. Blandt de arresterede er hans 16-årige bror og dem, der boede sammen med ham i Pantins besatte hus, alle pakistanere. …

Les Mer...