Dag: 22. juni 2020

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (1606-1669) Sepia, penn og lavering over rødkritt, 18 x 26,6 cm, Hessisches Landesmuseum, Darmstadt. Rembrandts bevarte verker omfatter foruten oljemalerier også et betydelig volum av grafikk og tegninger, som normalt ikke er utstilt i kunstgallerier, og som man bare kan få se etter avtale – om man har aktverdige grunner. Det […]

Les Mer...

Stuttgart blev natten til søndag hærget af voldsomme optøjer, vandalisering, storstilet plyndring og angreb på politiet. Af forskellige filmklip og referater fremgår det at indvandrere stod centralt i hændelserne.

Les Mer...

Ét spørgsmål skræmmer livet af politikerne – omfattende uroligheder i europæiske byer. Det skete i Stuttgart i weekenden: Totalt lovløse tilstande. Politiet er magtesløst. Forrige weekend var det Dijon i Frankrig.

Les Mer...

“Topple the racists” consists of a map with 60 statues in 30 British cities. The removal of the statues is being requested to support a movement born in the United States after a white policeman, Derek Chauvin, killed a black man, George Floyd, by kneeling on his neck.

Les Mer...

Khairi Saadallah, en 25-årig libyer, der kom til England som flygtning i 2014. Han har konverteret til kristendom, og måske har vi ikke at gøre med typisk islamisk terror, men et terrorangreb motiveret af venstreradikale organisationer såsom ‘Black lives mattter’.

Les Mer...

Den kedelige iraner Nima Zamani fremturer mod rapperen Nikoline og undertegnede. Nu er det ikke sådan, at jeg vil bruge tid på at forsvare Nikoline. Hun ringede for et par år siden til mig og spurgte om, jeg ville medvirke i hendes kommende video.

Les Mer...

Den fra Facebook forviste Søren Grinderslev har åbnet en konto på Twitter. Du kan følge Søren på Twitter her Søren Grinderslev Hansen fik i februar 2020 Lars Vilks Komiteen ‘s ytringsfrihedspris Guldhunden. Se også P3 Dokumentär: Lars Vilks, rundkørselhunden og terrorangrebene i København

Les Mer...

Trumps første nationale sikkerhedsrådgiver blev pillet ned af folkene i Obamas Dybe stat. Hans efterfølger satte sig op mod præsidenten og ville løse konflikten med Iran med våben. Michael Flynn blev tiltalt. John R. Bolton har skrevet bog, hvor han sviner præsidenten til, til mediernes applaus.

Les Mer...

Multikulturen og de åbne grænser har dødelige konsekvenser. James Furlong er en af tre personer, der lørdag aften mister livet ved et terrorangreb i England, da den libyske terrorist Khairi Saadallah går amok i en blodrus og stikker tilfældige personer ned i en park i Reading.

Les Mer...