Kopierede/fra hoften

Den kedelige iraner Nima Zamani fremturer mod rapperen Nikoline og undertegnede. Nu er det ikke sådan, at jeg vil bruge tid på at forsvare Nikoline. Hun ringede for et par år siden til mig og spurgte om, jeg ville medvirke i hendes kommende video. Da videoen efter et par måneder blev offentliggjort, var det dog ikke undertegnede, men Oliver Bjerrehuus, der optrådte i videoen. Det fravalg kan stadig pine min selvbevidsthed og nage min forfængelighed.

Hvad det “kontroversielle” angår – i et sundt samfund ville det ikke på nogen måde være kontroversielt at mene, at Danmark er danskernes land og ikke allahmulige andres land. Men Danmark er desværre ikke længere et sundt samfund.

Billede fra rapperen Nikoline Sunshine ‘s ny video.

(UPDATE Den hykleriske Nima Zamani, der beklager sig til Allah og hvermand, hvis nogen blokerer ham på Facebook eller Twitter, har selvfølgelig nu blokeret undertegnede på både Twitter og Facebook)

ANNONSE

Se også
Enhedslisten ‘s teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen lukker 290 millioner liter lortevand direkte ud i Øresund

ANNONSE