Nyt

Bare giv lidt tid og nogen klarer at grave sandheden frem: En Ask Dabitch kan fortælle at homobevægelsen genoplivede nazisternes trekantbetegnelse for homofile for at vække verden mod aids- epidemien. De brugte den rosa triangel. Der var ingen som beskyldte dem for at være nazister af den grund.

Det kommer altså an på hvem, der siger noget. Man siger det er lig med nazisme, hvis det er mennesker man ikke er enig med. Som Trump.

Dabitch viser eksempler på at Antifa har brugt den røde trekant i reklame for bl.a. deres konferenser. Hvis det er genoplivning af et hadsymbol, hvis Trump bruger det, hvorfor så ikke når Antifa gør det?

I stedet siger Facebook at det er hatespeech og Reuters siger Antifa er antifascistisk. Så groft går det ikke an at opføre sig uden at blive afsløret? Er det det Reuters vil? Eller er de sunket så dybt ned i den politiske sump at de ikke mærker at de bliver afsløret?

ANNONSE

 

 

 

ANNONSE