Tavle

Mark Levin afslører, hvem der finansierer demonstrationerne rundt om i USA, som lukker universiteter, truer jødiske studerende og lærere, og blokerer gader og broer. Det er donorer omkring det Demokratiske parti.

Aktivismen er ikke noget, Biden ikke har kontrol over. Den er en del af hans egen pengemaskine. Det er George Soros’ Open Society Foundation, det er Tides Foundation, det er Demokraternes ActBlue, der betaler for demonstranternes sagsomkostninger, så de slipper billigt.

Dette er en fortsættelse af BLM-demonstrationerne i sommeren 2020, hvor ActBlue også betalte den kaution, der holdt demonstranterne ude af fængslet. “Vi taler om, at det statsbærende parti direkte hjælper med at finansiere undergravende aktiviteter.

ANNONSE

Det er det samme parti, som nu har retsforfulgt Bidens hovedudfordrer og tvinger ham til at tilbringe fire dage a otte timer i en kold, uopvarmet retssal på Manhattan med en dommer, der chikanerer forsvarsadvokaterne og truer med at smide Trump i fængsel, hvis han siger noget om vidnerne.

Selv hovedvidnet, Michael Cohen, sidder på tv og fortæller dommeren, hvad han skal gøre med Trump: Give ham en bøde, og smide ham i fængsel og lade ham sidde der.

Metoderne fra Guantanamo bliver nu brugt mod en tidligere præsident, som udfordrer den nuværende præsident. Det er en uvirkelig situation.

De store virksomheder betalte for BLM og Antifa dengang. Nu gør de det samme med Gaza-aktivisterne. Flere af dem er jødiske donorer. Jødiske donorer betaler for demonstranter, der råber “Fra floden til havet”.

Der er også nogle jøder i demonstrationerne.

Store fonde som Fidelity og Vanguard betaler også for aktivisterne.

Alliancen mellem venstrefløjen og islam er altså ikke et element, der bringer Biden i forlegenhed. Den er finansieret af Demokraterne, og er en del af systemet.

Det er vigtigt for Israel at indse dette. For Biden finansierer også Iran. Han har tilladt Iran at modtage titusindvis af milliarder dollars for salg af olie, eller som trækningsretter fra Valutafonden. Han kunne sige nej, men det gør han ikke.

Levin kalder det mørke penge. “De riges indflydelse på penge plejede at være et beskidt fænomen. Under Demokraterne er det blevet hverdagskost. Det er pengene, der bestemmer, og pengene tilhører Demokraterne.

Der er mennesker og kræfter, som er åbenlyst antiamerikanske, som f.eks. milliardæren Singham, der bor i Shanghai, som er marxist og har været under efterforskning. De er åbenlyst antiamerikanske.

Men i Bidens Amerika er det OK. USA’s præsident er selv antiamerikansk.

 

 

ANNONSE

Mest læst