Kopierede/fra hoften

Åby Ringvej ved Jernaldervej, 12. april 2020 Kl. 17.24)

Jeg havde lige afleveret min datter, og tog ringvejen mod det nordlige Århus, da en stor sort Audi presser sig ind foran mig, og tvinger sig mellem to biler foran mig. Ud af sideruden i passagersiden, gøres der ‘forsvind’-fagter. De havde åbenbart placeret sig i den forkerte vognebane, og lavede de vildeste aggressive manøvre for at komme ind i svingbanen til Jernaldervej. Et sekund troede jeg, at de ville køre over for rødt, men den stoppede – arme ud af begge sideruder. Klassisk dominansadfærd.

Fordomsfuld som jeg er, fortæller jeg teenagedrengen, at man altid skal passe på når man kører i Århus Vest. Jeg tog et hurtigt billede med mobiltelefonen, og da jeg sekunder efter kørte forbi, så jeg det forventede: Et vognlæs crewcuttede unge arabere. Erfaringskataloget er efterhånden et digert værk. Næste gang noget lignende sker har jeg installeret et dashcam. Nummerpladen kunne desværre ikke aflæses på mit billede.

ANNONSE