Tavle

Tyskland har været ramt af en stribe episoder, hvor migranter har skubbet sagesløse mennesker ud foran toget. I går dræbte en afrikansk mand en 8-årig tysk dreng, da han skubbede drengen ud foran et højhastighedstog på Frankfurt Hovedbanegård.

Udlændinge i Danmark holder sig ikke tilbage, når det kommer til at bringe andre mennesker i livsfare på togskinnerne. Der er flere eksempler på den drabelige trend i Danmark.

Her er syv eksempler fra Danmark, hvor migranter har forsøgt at skubbe folk i døden foran kørende tog.

En januaraften i år bliver København ramt af en livsfarlig hændelse, der bedst kan beskrives som et drabsforsøg.

Lørdag aften opstår der tumult på togstationen Ryparken i København lige omkring klokken 21.30. En afrikansk udseende mand, der er iført en sort hættetrøje, skubber en 23-årig ung mand ned på togskinnerne, da S-toget ankommer til stationen. Den 23-årige bliver ramt af toget.

Politi og ambulancer ankommer hurtigt til gerningsstedet. Men afrikaneren er forsvundet, mens offeret er i livsfare:

“Han er røget ned på skinnerne, toget er kommet, og han er blevet slæbt mellem toget og perronen,” fortæller en efterforskningsleder fra Københavns Politi.

Offeret er kommet slemt til skade under hændelsen og bliver bragt til hospitalet i kritisk tilstand. Efter flere timer på hospitalet oplyser politiet, at den 23-årige er uden for livsfare.

ANNONSE

På mærkværdig vis prøver Københavns Politi at få det til fremstå, som om offeret selv er skyld i situationen:

“Ulykken er sket som følge af egen uforsigtighed,” forklarer politiets repræsentant, der mere end antyder, at det 23-årige offer selv er skyld i, at han ender foran et kørende tog.

Alligevel vælger det politisk korrekte politikorps at efterlyse den afrikanske gerningsmand efter knap to måneder. Afrikaneren bliver beskrevet som mellem 20 og 30 år, mørklødet i huden og almindelig til kraftig af bygning. Han bliver efterlyst for drabsforsøg, og offerets “egen uforsigtighed” bliver ikke nævnt af Københavns Politi.

Den afrikanske mand melder sig selv til politiet i marts 2019.

***

Men den drabelige sag står ikke alene.

I efteråret 2018 samles en flok maskerede migranter på en togstation i udkanten af hovedstadsområdet. Syv indvandrere går amok og skubber to personer ned på togskinnerne. Her bliver ofrene sparket, slået og ‘trampet i hovedet’.

Indvandrerne efterlader deres ofre, da de ser toget ankomme til Taastrup Station i høj hastighed. De to ofre når at fjerne sig fra toget i sidste sekund, og de redder livet. Men et af ofrene får varige mén af drabsforsøget.

Ofre og gerningsmænd kender ikke hinanden. Det hele sker tilfældigt, fordi en af indvandrerne føler, at ofrene har krænket hans ære. En af migranterne truer efterfølgende et vidne i sagen.

Medierne omtaler gerningsmændene som ‘unge mænd’, og de får mellem seks og 10 måneders fængsel – trods det åbenlyse mordforsøg. Flere af migranterne er tidligere straffet for vold.

En af de dømte migranter får et indrejseforbud i seks år, og to af de andre udlændinge bliver idømt betinget udvisning.

***

I sommeren 2015 er den også gal på en dansk togstation. En 43-årig migrant overfalder en 38-årig mand på Hvidovre Station i Hovedstadsområdet.

Udlændingen tildeler sit offer slag og spark i hovedet, og til sidst skubber han sit bevidstløse offer ned på skinnerne.

Migranten flygter, og vidner redder den 38-åriges liv, inden toget kører ind på stationen. Gerningsmanden bliver af politiet beskrevet som mellemøstlig af udseende med kort sort hår og fuldskæg. Den 43-årige migrant, der ikke har dansk pas, bliver dømt til et ophold på et dansk hospital.

Heller ikke i dette tilfælde kender offer og gerningsmand hinanden, og myndighederne karakteriserer angrebet som et helt ‘umotiveret overfald’.

***

Eksemplerne er skræmmende og mange. I juli 2011 skubber den hadske migrant Kassem Mohamad Mohamad en mand ud foran et kørende tog på Langgade Station i København. Kun sekunder før toget ville have ramt offeret, når offeret at bringe sig i sikkerhed.

“Det lykkedes mig at rulle ud til siden, og jeg ser toghjulene køre stille forbi mig,” fortæller offeret i retten

Den 20-årige Kassem Mohamad Mohamad får halvandet års fængsel for det morderiske angreb. Den voldelige migrant er langt fra tilfreds med dommen:

“Jeg burde få mindre. For det var ikke min hensigt at dræbe ham,” siger Kassem Mohamad Mohamad.

***

I sommeren 2012 overfalder tre migranter to sagesløse mænd, der kommer gående på perronen på Københavns Hovedbanegård. Migranterne uddeler slag og spark, og det ene offer bliver skubbet ned på skinnerne. Men manden overlever det livsfarlige angreb. Mindst en af gerningsmændene hører til på det omstridte migrantcenter Sjælsmark i Nordsjælland.

***

Tilbage i 2006 overfalder endnu en hadsk migrant et offer, der står og venter på toget på Københavns Hovedbanegård. Den aggressive 38-årige migrant skubber uden forvarsel sit offer – Lars Bernhard Nielsen – ud på skinnerne. Et par vidner afværger en katastrofal situation og får hevet den danske mand i sikkerhed, inden toget kører ind på stationen. Anklagemyndigheden forlanger otte til 10 måneders fængsel.

***

Senere i sommeren 2006 er det en mørklødet ‘dansker’, der beskrives som “mulat” i de danske medier, der er i fokus. Sammen med en anden mand, som ‘mulatten’ har mødt under en bytur, skubber han en ung dansk mand ud foran et tog på Nørreport Station i København. Ved at sparke det 19-årige offer i ansigtet bliver offeret forhindret i at komme op på perronen og i sikkerhed. Toget, der kommer kørende med 60 kilometer i timen, når at bremse i sidste øjeblik.

Et kvindeligt vidne beskriver den mørklødede mand som den “mest aggressive og voldelige” af de to gerningsmænd. Det hele ender med to års fængsel, men mulatten bliver frikendt for drabsforsøg.

Danske politikere har indført dette voldshelvede, der rammer tilfældige danskere.

Er det ikke på tide at hive i nødbremsen?

ANNONSE