Nyt

Så skete det igen. Fredag morgen i sidste uge står en ung mand og venter på toget i Madrid. Bag ham står en migrant, og da et tog ruller ind på stationen, sætter migranten sit angreb ind.

Et karatespark i ryggen sender en 23-årig spansk mand direkte ud foran toget.

Kun de allermest stædige venligboere nægter stadig at se det åbenlyse. Migranter overfalder folk og sender dem ud foran toge i fart. Dagen før angrebet i Spanien har en muslimsk mand skubbet sit offer ud foran et tog i New York. Efterfølgende råber manden det berygtede: ‘Allahu Akbar’.

Klokken er 09.40 fredag morgen på Argüelles togstationen i det centrale Madrid. En ung mand står og venter på toget midt i myldretiden. En mørklødet og særdeles kriminel migrant stiller sig få meter bag sit offer.

ANNONSE

Da toget ruller ind mod perronen timer den mørke migrant sit angreb med stor præcision. Han placerer et velplaceret karatespark i ryggen på sit unge offer, der er uforberedt og mister balancen. Den unge spanske mand ryger direkte ud foran toget.

Det lykkes den unge mand at rulle ind i et hulrum under perronen, og han undgår med en margin på få sekunder og få centimeter at blive ramt af toget.

Den 27-årige migrant har ifølge flere medier brasiliansk baggrund og er dermed rejst ind i Spanien og EU fra et fattigt tredjeverdensland. Den morderiske migrant er dybt kriminel og er bare indenfor de seneste uger blevet arresteret af politiet flere gange.

I juni går migranten amok, da han opsøger en restaurant. Migranten overfalder ejeren samt en gæst og smadrer inventaret på spisestedet. Senere, i juli, laver han et udfald mod politimyndighederne på åben gade.

Trods udlændingens åbenlyse kriminalitet bliver han ikke sendt ud af Spanien og EU. Der er i realiteten frit spil for kriminelle migranter inden for Europas grænser.

Migranten er nu fængslet og sigtet for mordforsøg.

I sidste uge blev mindst fem mennesker forsøgt dræbt på togstationer i Tyskland, Spanien og USA. To mennesker døde som følge af disse angreb. En af de døde var en kun otteårig dreng, der omkom, da en afrikaner skubbede ham ud foran et højhastighedstog i Frankfurt.

Den seneste episode med hverdagsterror fra Spaniens hovedstad er ikke blevet dækket af de danske medier. Migrationsproblemerne i Europa skal skjules for enhver pris.

(Spanien er tidligere ramt af et lignende angreb. En afrikansk migrant, fra det muslimsk prægede Elfenbenskysten, sender en politibetjent i døden foran et tog.)

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet