Nyt

Jesper Olsen på Facebook, 6. april 2020

De to venner Christian Dahl Stærke og Jesper Olsen er begge aktive i Frederikssund Vikingespil, og lørdag aften skulle de lige tjekke, at der var styr på tingene efter en påsat brand samme sted for to uger siden. På vejen hjem blev de overfaldet af femten ‘unge’. Der sættes ikke etnicitet på den voldelige gruppe, og det er der nok en grund til. Jesper Olsen er formand or 3F Frderiksværk-Frederikssund, og nærer efter Facebook at dømme stor antipati for Dansk Folkeparti, Inger Støjberg og Rasmus Paludan.

“Jesper og jeg gik en tur forbi vikingepladsen til aften for at sikre at alt var som det skulle være. Det var det for så vidt, men på vejen tilbage mødte vi en gruppe unge mennesker, ca 15 stykker, som vi gjorde opmærksom på reglerne for samvær lige pt. Resultatet er at jeg har fået smadret mine briller, stjålet min telefon, voldsomt ondt i bolden og Jesper er til observation på akutklinikken. Har de børn virkelig ingen forældre???” (Christian Dahl Stærke)

Jesper fik en serie voldsomme spark i torax, mens jeg lå ned og parererede angreb mod mit hoved. Det skal undersøges til bunds” (Christian Dahl Stærke)

“Jeg er kommet hjem fra Hillerød og er OK – 6-8 trykkede ribben og hovedpine blev det til. Jeg tror det der er værst er at jeg blev ramt på min stolthed og erkendelsen af, at det er muligt selv for mig at få en gedigen røvfuld.” (Jesper Olsen)

ANNONSE