Nyt

Faaborg, 5. April 2020; Fotos: Stram Kurs

Rasmus Paludan demonstrerede søndag eftermiddag i Assens og Faaborg, og ved sidstnævnte demo endte blev en en 17-årig dansk mand anholdt, samt en 19-årig mand (ukendt oprindelse). En yngre udenlandsk kvinde kastede desuden en flaske mod partilederen. Bemærk hvorledes Fyens Amts Avis med sit ordvalg nedtoner overfaldets karakter – To anholdte, da Paludan fik barberskum i ansigtet (af Torsten Cilleborg og Bjarke vestesen; Kræver login). Skarpe billeder kan ses hos Presse-fotos.

“Den racismedømte Rasmus Paludans hurtigt iscenesatte besøg i Faaborg søndag eftermiddag udviklede sig dramatisk, da to unge blev anholdt under tumultagtige scener på Torvet i Faaborg.

En yngre kvinde smed en plastikflaske med juice i retning af den kontroversielle Paludan, og da Stram Kurs-lederen efterfølgende forsøgte at løbe hende op, sprøjtede en yngre mand barberskum i ansigtet på ham. Den unge mand blev straks anholdt af det talstærkt fremmødt politi.

…. Vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, bekræfter til avisen, at der var tumult, flaskekast og to anholdelser under balladen i Faaborg. Den ene anholdte, en mand med endnu ukendt alder, blev anholdt for at sprøjte barberskum i ansigtet på Rasmus Paludan, mens en anden mand på 19 år blev anholdt for overtrædelse af våbenloven ved at være i besiddelse af en kniv.

Der er ifølge vagtchefen intet, som tyder på, at kniven var i anvendelse, eller at den blev brugt i et forsøg på at stikke Stram Kurs-lederen.”

               “En udenlandsk kvinde kaster en plastikflaske mod Rasmus Paludan.” (Frihedens Stemme, 6. april 2020)

 

ANNONSE