Nyt

Aabenraa, 2. November 2021; Foto: René Dahl/Facebook

René Dahl fra Aabenraa fortæller, at hans syv måneder gammel datter ikke kan sove om aftenen, da larmen fra ‘unge på gaderne’ gør det svært at finde ro. En historie fra DR Online – Grupper af unge hærger i Aabenraa: ‘Man føler jo, at man bor i en forstad til Bagdad’.

– Man føler jo, at man bor i en forstad til Bagdad med alt det fyrværkeri og eksplosioner, siger René Dahl, der bor midt i byen med sin familie.

De høje brag lyder fra fortove og parkeringspladser, hvor primært lokale unge ifølge politiet stimler sammen.
Kanonslagene bliver også kastet ud fra kørende biler og efter borgere, lyder det fra ordensmagten, som melder om tiltagende problemer de seneste uger med optøjer, som dog langt fra er nye i byens midte.”

“Endnu en stille aften i Aabenraa, hvor de igen smider kanonslag og endda i retningen af mig fordi jeg filmer dem, politiet kom ca efter 20 min for at observere på det, da de ikke kan gøre noget ved det, minder og et krigsområde i en Bananrepublik (René Dahl på Facebook, 2. november 2021)

 

ANNONSE