Kopierede/fra hoften

Christian fortæller i Facebook-gruppen ‘Amager’, at ‘familierne tør ikke længere komme ud og fyre af med børnene, og at det i det hele taget er ‘en trist vej vi er på vej hen ad’. Det ændrer dog ikke på, at hans personlige profil er et væg-til-væg tæppe af antipati imod Donald Trump og Rasmus Paludan. Historien om at Paludan stod til at komme i Folketinget blev eksempelvis kommenteret med: “Det er hvad der sker når mentalt ustabile mennesker får lov til at stemme…” Fra BT.dk – Gade forvandlet til kampzone: Børnefamilier holder sig væk.

Det ligner optagelser fra borgerkrigen i Syrien, men videoen ovenfor er optaget midt i København.

Holmbladsgade på Amager er en af Københavns livlige gader med adskillige cafeer, specialforretninger og et kulturhus. Men hver nytårsaften forvandles gaden til en krigszone, hvor grupper af unge skyder efter hinanden med bomberør. …

En video som Christian har optaget fra sit vindue et kvarter inde i 2020 viser, hvordan to grupper kæmper fra hus til hus med bomberør. Vildfarne skud farer i alle retninger og rammer både fortovet og husfacaderne. …

‘Lige nu er det nok for min søn at stå i vinduet og se på det flotte fyrværkeri, men om nogle år vil vi gerne ned på gaden og kaste med et par knaldperler. Det kan vi ikke, sådan som tingene er nu. Min kæreste har sagt, at hvis det bliver ved, så må vi finde et andet sted at bo,’ siger han.”

ANNONSE

Mest læst

Jalving fyret fra JP

Jyllands-Pesten