Nyt

Forstår Danmarks daværende justitsminister og Venstre-top Inger Støjberg at de bliver haft til bedste? Mehri med MAGA-caps som gimmick. De to politikere bliver “played” og ser ikke ud til at forstå en skid. Foto: Facebook

Den kontroversielle forkæmper for euforiserende stoffer Khodr ‘Cutter’ Mehri udtrykker glæder over, at fem unge danske soldater (Bjarke Olsen Kirkmand (21 år), Jesper Nielsen (20 år), Kim Wadim (36 år), Martin Hjort (20 år) og Henrik Nøbbe (20 år)) mistede livet i Irakkrigen.

“Fedt, så kan de lade være med at deltage i en invasionshær,” lyder det kynisk fra den hashrygende familiefar.

Khodr Mehri blev kendt i offentligheden, da han deltog i reality-showet Big Brother, hvor han dog blev stemt ud som den første deltager.

Det er ikke kun danske soldater, som Khodr Mehri gerne ser dræbt. Samme dag, som debattøren Lars Hedegaard blev forsøgt myrdet af terroristen Basil Hassan, skrev Mehri på sin Facebook profil:

“Too bad han (Lars Hedegaard, red.) var så heldig den racist! THERE I SAID IT”

Og i en opfølgende kommentar forklarede han:

“et eller andet sted ville det have været en bedre verden at være foruden ham (Lars Hedegaard, red.) og hans attentatmand”.

Khodr Mehri har afsonet flere fængselsdomme. Blandt andet en dom på syv måneders fængsel efter, at Mehri åbnede en hashbutik lige ved Københavns Rådhusplads.

Migranten befandt sig øjensynligt godt i de danske fængsler, som han betegner som luksuriøse:

“Det er super luksus. Det er vildt nok, at man bliver kørt til tandlæge eller til optiker og får fikset briller og det ene og andet; der er så nem adgang, og det koster ikke noget,” forklarer Khodr Mehri.

ANNONSE

(Mere om drabene på de fem danske soldater her)

Her er Karen West til møde med den fængselsdømte migrant. Karen West omtaler Khodr Mehri, som en af de mest ‘vidende og seriøse’ personer. Og betegner mødet med hashsælgeren som ‘gode og lærerige timer’.

Migranten Khodr Mehri håner de døde danske soldater overfor en af de omkomnes nære venner.
Man kan vel ikke opføre sig mere kynisk.

 

 

ANNONSE