Dag: 7. april 2020

Julius Schnorr von Carolsfeld (1794-1872) Trestikk fra Bibel in Bildern (artikkelen er bare tilgjengelig på tysk). Fra 1851 til 1860 utførte Schnorr von Carolsfeld i alt 240 bibelillustrasjoner i trestikk, som ble utgitt samlet i 1860, altså noe tidligere enn Gustave Dorés bibelillustrasjoner (også i trestikk), som kom i 1866. Jesu salving omtales i alle […]

Les Mer...

Narkosemidler er ved at slippe op på Stockhomske sygehuse, og lighus er så overfyldte at man må bruge kølerum for madvarer. En læge fortalte i Akutellt, hvor mange alvorligt syge unge uden underliggende sygdomme hun havde. 

Les Mer...

Hvis Corona trækker ud, har Sverige hungersnød. Sverige producerer under halvdelen af sit fødevarebehov selv, hvor Danmark producerer fem-seks gange. Danmark bør være klar til at hjælpe med fødevarer, men Øresundsbroen bør holdes lukket og bevogtet til krisen er helt overstået.

Les Mer...

Rasmus Paludan demonstrerede søndag eftermiddag i Assens og Faaborg, og ved sidstnævnte demo endte blev en en 17-årig dansk mand anholdt, samt en 19-årig mand (ukendt oprindelse). En yngre udenlandsk kvinde kastede desuden en flaske mod partilederen.

Les Mer...

De to venner Christian Dahl Stærke og Jesper Olsen er begge aktive i Frederikssund Vikingespil, og lørdag aften skulle de lige tjekke, at der var styr på tingene efter en påsat brand samme sted for to uger siden. På vejen hjem blev de overfaldet af femten ‘unge’.

Les Mer...

“Der vil fortsat være lukkede grænser”, fortalte statsminister Mette Frederiksen på et corona-pressemøde mandag aften. Stop Islamiseringen af Danmark beretter, at samtlige grænseovergange pånær tre er ubemandet.

Les Mer...

Da kommunistpartiet i Kina 31. december informerede verden om det nye virus, vidste de hvor smittefarlig det var. De lukkede Wuhan ned, men lod international flytrafik fortsætte. 430.000 fløj til USA i tiden som fulgte. Kommunistpartiet vidste at de dermed spredte virusset til hele verden.

Les Mer...