Nyt

“Så suspenderede Ungarn demokratiet.”, skrev Jacob McHangama på Facebook, som en kommentar til Victor Orbans Coronakrise-tiltag, der gør muligt for ham at regere per dekret. Her en historie fra TV2 Nyhederne der ikke giver liberale panderynker – Partiet Stram Kurs udelukkes fra at samle vælgererklæringer.

Partiet Stram Kurs med Rasmus Paludan i spidsen er udelukket fra at samle vælgererklæringer til og med den 23. september 2022. Partiet er kendt skyldig i at snyde af Valgnævnet.

Valgnævnet har truffet afgørelse om at udelukke partiet Stram Kurs fra fortsat at indsamle vælgererklæringer og at annullere Stram Kurs’ indsamling af vælgererklæringer til brug for indgivelse af anmeldelse som opstillingsberettiget parti til valg til Folketinget og valg til Europa-Parlamentet.

… Paludan har oplyst, at han vil oprette et søsterparti, der skal indsamle vælgererklæringer og videreføre den politik, som Stram Kurs står for.”

ANNONSE