Nyt

Hvorfor lukker Lars Løkke Rasmussen pludselig for den demokratiske ret til at afgive vælgererklæringer til politiske partier, der ønsker at stille op til folketingsvalget 2019?

De seneste døgn har Stram Kurs og partileder Rasmus Paludan fået massiv presseomtale. Flere bydele i Storkøbenhavn ligger i gadekamp og brand på grund af kriminelle indvandrere, der ønsker respekt om islam fra de vantro danskere.

Rasmus Paludans erklærede mål er at stille op til det kommende folketingsvalg, og Stram Kurs samler derfor underskrifter via de såkaldte vælgererklæringer.

Men kombinationen af medieopmærksomhed og underskrifter har øjensynligt gjort Lars Løkke Rasmussen og hans regering meget nervøse.

Derfor har de lukket hjemmesiden – den regeringsstyrede ‘vaelgererklaering.dk‘ – hvor man kan afgive vælgererklæringer til de partier, der ønsker at stille op til folketingsvalget herunder Stram Kurs.

Der er ingen beviser for en sammenhæng mellem den pludselig nedlukning og medieopmærksomheden omkring Stram Kurs og Rasmus Paludan. Men man må spørge sig selv, hvorfor et ministerium under Lars Løkke Rasmussens øverste ledeles vælger at lave “vedligehold” på den hjemmeside, hvor danskerne måske ville have støttet Stram Kurs midt i en ekstraordinær situation.

Det er Økonomi- og Indenrigsministeriet, der har det formelle ansvar for hjemmesiden med vælgererklæringer. Ministeren hedder Simon Emil Ammitzbøll-Bille. Han er primært kendt for sin medvirken i et tv-program om amatørfodbold på en ungdoms-tv-station. Tv-serien blev udsendt via medievirksomheden TV 2 Danmark. Et medie, der er ejet og kontrolleret af den danske stat.

ANNONSE

Faktum er, at da Rasmus Paludan fik vind i sejlene med sit politiske projekt, der gik hjemmesiden med vælgererklæringer ned. Den skulle ‘vedligeholdes’, meddeler man danskerne.

Det kræver 20.000 vælgererklæringer at blive opstillet. Men mon ikke hjemmesiden kommer op at køre igen, når medieopmærksomheden om Rasmus Paludan er væk igen?

Se også
Kulturmødet 2019 (Hizb ut-Tahrir versus Rasmus Paludan) 

ANNONSE