Nyt

Rasmus Paludan har anket dommen, og det forstår man godt. I en tid hvor muslimer og venstreradikale uden konsekvens kan true islamkritikere på livet, virker det grotesk at en politiker med livvagt skal i fængsel for brug af ord. Paludan blev også dømt for hasarderet kørsel, da han sidste sommer forsøgte at undslippe en truende gruppe. Fra DR Online – Rasmus Paludan idømt tre måneders fængsel og må ikke føre straffesager i tre år

“Rasmus Paludan, der er advokat og formand for partiet Stram Kurs, er idømt tre måneders fængsel. En måned er gjort ubetinget og skal afsones nu. Sådan lyder dommen ved Retten i Næstved, hvor Rasmus Paludan de seneste dage har været på anklagebænken i en sag med i alt 14 tiltalepunkter om racisme, ærekrænkelse og hasarderet kørsel.

– Tiltalte er fundet skyldig i samtlige forhold, lød det fra retsformand Line Bjørklund.

– Retten fandt det bevist, at tiltaltes udtalelser var forhånende og nedværdigende over for en befolkningsgruppe.
Retten har samtidig bestemt, at Rasmus Paludan mister sin mulighed for at føre straffesager som advokat de næste tre år. …

Dommen i dag har ikke indflydelse på Rasmus Paludans mulighed for at stille op til folketingsvalget næste gang. Får hans parti Stram Kurs nok vælgererklæringer, vil de igen kunne være at finde på stemmesedlerne. Hvis Rasmus Paludan bliver valgt ind, er det så op til Folketingets medlemmer at vurdere via afstemning, om man finder ham værdig til et sæde.”

 

“En somalisk kvinde, der ifølge retten blev sammenlignet med en prostitueret, får 30.000 kroner i torterstatning for æreskrænkelse. Til sammenligning kan jeg nævne, at Nordjyllands Politi ikke har ønsket at tage min anmeldelse af Asger Holmsgaard ’s kommentar til undertegnede op som en trussel. (Uwe Max Jensen perspektiverer, 25. juni 2020)

ANNONSE

Mest læst