Kopierede/fra hoften

Medierne kan tematisere klima og pension, og sætte lyset rigtigt i studiet, men de kan ikke styre arabernes og de autonomes reaktion på den første islammodstander på valg siden Glistrup.

 

Som Thomas Funding så rigtigt forklarer i Besserwisserne på TV2 News, så har Rasmus Paludan vundet, uanset hvad der sker i de kommende måneder. Politiet vil vanskeligt kunne nægte Stram Kurs at demonstrere på Nørrebro under valgkampen, og det ender meget nemt med indvandreroptøjer, der vil præge valgkampen. Medierne kan tematisere klima og pension, og sætte lyset rigtigt i studiet, men de kan ikke styre arabernes og de autonomes reaktion på den første islammodstander på valg siden Glistrup.

Paludan er tidligere bestyrelsesmedlem i Radikal Ungdom, og som en DF’er skrev på Facebook, så er Stram Kurs, efter Liberal Alliance og Alternativet, det tredje radikale spin-off . I 2009 var han opstillet for JuniBevægelsen, blandt andet sammen med Keld Albrechtsen (Enhedslisten) og Inger-Marie Tryde Martensen (Nye Borgerlige).

ANNONSE

Det går stærkt i disse år. Under ti procent muslimer, og både højre og venstre positionerer sig i forhold til dem. Stram Kurs kalder det filosofiske udgangspunkt for ‘etnonationalistisk utilitarisme’, hvad opridses med parolen: ‘Mest muligt lykke til flest mulige etniske danskere’. Svenske medier vil givetvis hævde, at der er nu er tre nazistiske partier på valg, men det ændrer ikke på, at Paludan demonstrerede med kalot længe inden han blev landskendt. Partiet har blandt andet som mærkesag, at afhjælpe de konkrete forhold for ‘homoseksuelle og jøder’.

Fra DR.dk – Rasmus Paludans parti har underskrifter nok til at blive opstillingsberettiget til folketingsvalg.

“Partiet Stram kurs med Rasmus Paludan i spidsen har nu indsamlet vælgererklæringer nok til at kunne blive opstillet til folketingsvalget.

Helt præcist har partiet her til morgen samlet 20.981 vælgererklæringer.

Partiet er ikke officielt opstillingsberettiget endnu. Stram Kurs har ikke anmeldt sig som opstillingsberettiget til ministeriet, og når det sker, skal erklæringerne efterfølgende godkendes.

Grafik: Stramkurs.dk, tilrettet)

Stram Kurs ønsker ifølge sin hjemmeside blandt andet at forbyde religionen islam, udtræde af internationale konventioner om flygtninge, udvise alle ikkevestlige personer, der har fået asyl, og udvise alle ikkevestlige personer, der ikke er statsborgere. Personer, der har fået statsborgerskab, skal ifølge partiet have det vurderet og i udgangspunktet annulleret.”

ANNONSE